piatok 15. júna 2018

Prečo niekto stále odchádza s novým Dove?


 Vždy vždy vždy keď teraz idem do drogérie alebo potravín vidím pri nejakej pokladni niekoho, kto vychádza s novými letnými výrobkami od Dove. Popravde sa nedivím, aj ja som ich obkukovala nejedenkrát v obchode. Pretože majú fakt pekné balenia, fakt nízke ceny a fakt dobré vône. Tak uznajte samé - granátové jablko, kiwi alebo makadamiové orechy. Jedno lepšie ako druhé :) Popravde by som s niečím aj odišla, ale nikdy som sa nevedela rozhodnúť, do ktorej vône ísť a kým som stihla zastaviť moju tehotenskú nerozhodnosť (alebo klasickú a zvalujem to na tehotenskú :) tak som dostala od Dove tieto tri peelingové krásky, ktoré vám dnes môžem zrecenzovať. A dúfam, že na vás aj trochu preniesť nadšenie, pretože tieto peelingy sú vážne top z toho, čo teraz nájdete v drogérke!

Ak ste nerozhodné ako ja, tak sa vám posnažím poriadne opísať každú vôňu, nech viete, po čom najbližšie siahnuť.



Vôňu granátového jablka úplne zbožňujem, ale tento Dove okolo tejto vône len veľmi zbežne prešiel. Ak by ste ho ovoňali, podľa mňa by vám nikdy nenapadlo, že to vonia ako granátové jablko. To však vôbec nevadí, pretože nech už peeling nazveme ako chceme vonia fakt prekrásne! Sladko, ovocne, skoro až tak tutti frutti. Takže ak máte radi vône pripomínajúce sladké cukríky, tak ružová verzia bude pre vás úplne ňuňu!


Už teraz viem, že moja najobľúbenejšia vôňa je makadamiové orechy a ryžové mlieko. Mohlo mi to byť jasné asi od začiatku, keďže teraz v tehotenstve preferujem jemné a čisté vône, ale som rada, že som si to mohla na tomto peelingu pekne overiť. 
Náááádherná jemná, čistá vôňa v ktorej fakt cítite akoby orechy s niečím smotanovým. Ja by som kľudne prijala aj takýto parfém. Neviem sa tej vône nabažiť a aj teraz ako píšem tú recenziu tak mi je ľúto položiť peeling vedľa, pretože by som ho najradšej stále oňuchávala. Trochu tam možno jemne preráža aj vanilka :) je to akoby také jemné, sladké, chutné orechové mliečko. Telové maslo z tohto musí byť úplná pecka!


No a do tretice tu máme kiwi :) To sa najviac páči môjmu manželovi a súhlasím, že je fakt super. Vonia ako sladká kiwi limonáda, ale nie tak presladene ako granátové jablko. Keby bola Fanta Kiwi tak by 100% voňala takto. Je to proste ultimátna letná vôňa, ktorá si podľa mňa získa najviac srdcí :)


Takže keď už viete, ktorú vôňu si vybrať určite ste zvedavé, aké vlastne tieto peelingy sú. Okrem  prekrásnej vône majú veľmi zvláštnu konzistenciu. Je to akoby natuho našľahaná penička, v ktorej sú zrnká. Peeling je stredne hrubozrnný, ale tá penička ho podľa mňa veľmi pekne vyrovnáva a zjemňuje. Mne úplne vyhovuje - nedráždi ma, ale pekne pokožku exfoliuje a prečistí. A prevonia :) Stačí inak veľmi málo a penička sa pekne kĺže po mokrej pokožke. Precízna robota s malou spotrebou peelingu :)


Za mňa je ďalší krok určite telové maslo z tejto edície, ideálne v tej orieškovej vôni :)

A za vás? Idete do toho? Ktorá vôňa vás láka?

2 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne