streda 25. júla 2018

To je pecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Objavila som ultimátnu! Nie najsamultimátnejšiu pecku, ktorú musíte vyskúšať ak nemáte gelové nechty. Ale, že vážne, vážne, vážne musíte! Dermacol totiž predstavil novinku o ktorej sa hádam musí človeku, ktorý ju vymyslel aj čkať, pretože odkedy som ju prvýkrát vyskúšala tak o nej hovorím všade! Bez dlhšieho otáľania vám rovno poviem, že ide v zásade o úplnú blbosť, ktorá ale urobí z tak ohavnej činnosti ako lakovanie nechtov niečo, čo je fakt príjemné a veselé.



Odlakovacie tampóniky s vôňou ananásu! Ja viem, že to teraz znie, že wtf :) ale je to fakt pecka. Tampóniky sa nachádzajú v malej plastovej krabičke (ktorá povedzme si pravdu vyzerá úplne cute), ktorá sa dobre skladuje doma, alebo ešte lepšie na cesty :) a ukrývajú 32 zázračných kúskov. Keď otvoríte nádobku vyslovene na vás vyskočí ananásová vôňa a žiadny acetón - čo je vec, ktorá sa mi ešte nikdy nestala. Veľa odlakovačov tvrdí, že je bezacetónových a bla bla bla, ale málokedy také fakt sú. Tento vonia ako Happy Day džús a nie ako super nechtová chémia. 





A teraz postup :) easy breezy :) vyberiete z balenia tampónik a odlakujete nechty. Tampónik má jemne olejovitú konzistenciu, takže nevysúša nechty ale odlakuje ich raz dva! Jeden tampónik precízne odlakuje 5 nechtov :) takže na obe ruky spotrebujete dva tampóniky. 

Jedna rada - vyberajte ich opatrne, pretože tampóniky sú veľmi tenké - tak nech si zbytočne namiesto jedného nevyberiete dva.



A keď už mám inak lakovací post, tak vám zrovna ukážem aký lak mám tento týždeň :) Fakt krásnu zlato/rosegold hnedo/béžovú 5 Day Stay od Dermacol v odtieni Caffeine Free - 33. Neskutočne netradičná farba, ktorá sa v každom záblesku ligoce inak a stavím sa s vami, že by ste si ju medzi tými desiatkami (ak nie stovkami) lakov v predajni nevšimli. Veď viete :) pod lampou býva najväčšia tma :)

Cena balenia je necelé 4 € a sama neviem, či je to veľa alebo málo. Je to super praktické, super voňavé, super rýchle a ak neznášate odlakovanie nechtov ako ja, tak si poviete, že to za tú cenu stojí :) 

A čo vy? Počuli ste o niečom takomto? Čo na to hovoríte? Páči sa vám to? Láka vás to? 

8 komentárov:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne