utorok 28. augusta 2018

Kupujete si sady?



Vo všeobecnosti platí, že okrem nočného a denného krému nepoužívam takmer nič v sade. A pri tom kréme je to tiež skôr náhoda ako istota, že to tak bude. Veľmi často používam na noc nejaké výživné oleje alebo ak si mám vybrať, či si priplatím za denný alebo nočný krém, vždy vyhrá nočný. Každopádne, ak som vo vás teraz vyvolala dojem, že vám idem recenzovať nejakú sadu, alebo  nebodaj pleťové krémy :) tak nie :) len sa mi páči, že krém ako aj sprchový gél, ktorý vám dnes ukážem sú oba ružové a evokujú vo mne sadu. Dobre :), toto bol najhorší úvod ever :)

Poďme rovno ďalej, nech sa teda dostaneme k tomu, o čom je dnešný príspevok :) v zásade dve super veci - obe lacné a obe veľmi príjemné a voňavé :)


Začnem tým, čo pre mňa nebola žiadna novinka a to sprcháč Avon Senses. Ja si tieto sprchové gély objednávam roky, pretože sú za super ceny a mám strašne rada ich limitky. Úprimne si nie som istá, či toto bola limitka, ale k môjmu nadšeniu úplne stačilo, keď som videla, že je niekde granátové jablko :) Aj keď- aby som teraz veci uviedla na pravú mieru - sprchový gél podľa mňa vôbec nevonia ako granátové jablko, ale nič to nemení na tom, že vonia fakt pekne, sladučko - ovocno/kvetinovo. Takže ak máte radi sladučké vône toto isto poteší aj vás!


Čo som nikdy z Avonu nemala (aspoň mám pocit) bolo telové mlieko zo sady Skin so Soft. A viete čo? Strašná chyba! Konkrétne táto hydratačná verzia s argánovým olejom je neskutočne príjemná. Má neskutočne príjemnú, jemnú, čistú vôňu, stredne hustú konzistenciu - vďaka ktorej sa super nanáša a schne rýchlejšie ako si stihnete pozrieť zajtrajšie počasie. Naozaj super kúsok za málo €.

Takže, aj keď majú tieto dva výrobky spoločné len to, že majú na obale ružovú farbu :) oba sú fakt super a ak si chcete urobiť radosť telovým mliekom alebo sladučkým sprcháčom, toto je ono :)

A čo vy? Kupujete si niečo v sade? Sprchový gél a telové mlieko? Alebo denný a nočný krém?

2 komentáre:

  1. Ja si skoro nič nekupujem v sade... možno sa mi pár krát stane , že si kúpim šampón a kondicionér ale to je asi tak všetko :)
    Beauty Bubble

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Občas kupuji nějaké sady právě od Avonu, mají je tam za skvělé ceny :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne