streda 1. augusta 2018

MUSITE! poznať - Avon Lip Laquer


Ja viem, že viete, že testujem veľa kozmetiky. Ale! Keby ste si mohli všetky recenzie, ktoré som napísala tento rok na tému lesky vymazať a prečítať si len túto jednu, tak brutálne dobre urobíte, lebo tieto dva moje nové kúsky sú jedným slovom DOKONALE. Nemám slov na ich každý, každučký detail a ak sa u vás doma náhodou teraz povaľuje Avon katalóg, tak hneď listujte na stranu, kde sa nachádzajú, pretože za mňa je to jednoznačný objav sezóny. 

Treba povedať, že to nie je prvýkrát, čo mám dom Avon Lip Lacquer a aj keď mám ten jeden, čo mám doma fakt rada a aj ho pravidelne používam - tieto dva ma absolútne dostali konzistenciou a aj farbou. Každý je úplne iný, tak poďme rovno na to, nech mi môžete v komentároch napísať, ktorý sa vám páči viac :)


Výnimočne vám fakt neviem napísať, ktorý mám radšej, pretože reálne oba sú úplne iné a každý je úplne brutálny. Povedala by som, že mňa lepšie vystihuje tento prvý Passion It, čo je DOKONALA tmavofialová farba - ideálna na jeseň a zimu. Alebo aj leto, ak ste ako ja a strašne sa vám cnie za tmavými farbami :)

Brutálna pigmentácia, neskutočne dobrý aplikátor s ktorým lesk nanesiete veľmi jednoducho a precízne a krásny výrazný a matný výsledok. Farba drží na perách hodiny - inak to vám viem povedať úplne dokonalo presne :) mala som ho na perách zrovna aj včera :) keď som si ho dala poobede okolo druhej, vypila som asi liter vody, zjedla balík Pombars a potom som na tri hodiny zaspala a keď som sa zobudila prisahámvačku som vyzerala presne tak isto a lesk držal neporušene. Ehm. 




Ale keďže je leto, verím, že ideálnejšia farba pre väčšinu z vás bude Passion It - čo je vyslovene šťavnatá červená, ktorá je tak krásna, že sa na seba budete pozerať stále v zrkadle a obdivovať sa. Kým prvý lesk je krásny matný, tento je vyslovene šťavnatý, letný, lesklý - proste wow. Tým, že stále používam viac matné lesky a rúže - lesklosť tohto lesku ma strašne prekvapila a hrozne sa mi páči.

Zase sa budem opakovať, ale nedá mi nespomenúť super aplikátor, s ktorým je nanášanie neskutočne pohodlné a fakt príjemnú vôňu.



Takže ak hľadáte top pigmentované lesky s neskutočne dlhou výdržou listujte Avon katalóg alebo Avon e-shop. Za tie ceny proste bezkonkurenčné kúsky!

A čo vy? Tmavá či svetlá? Skúšali ste tieto Lip Lacquers?

8 komentárov:

  1. Ten první mám také a je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám fialovou v matné verzi a jsem taky moc spokojená :) tobě tyhle barvy moc sluší :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mam tiez ten druhy a este ostatne odtiene do nude a ruzova za mna farby su super ale neviem ci to len mne sa stava no strasne sa mi otlacaju a nedrzia az tak pevne na perach

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s tymto klop klop klop nastastie nemam problem, podla mna drzia praveze brutalne. A ako sa ti otlacaju?

      Odstrániť
  4. Objednala som si z tých nových farieb matný odtieň Nude vibes tak som zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne