piatok 3. augusta 2018

Polovica leta za nami



Pre niekoho možno smútok, pre mňa znak, že príchod nášho malého bebé sa blíži :) Ale nebojte, o tom nebude dnešná recenzia :) skôr, ak patríte k tým, čo si povedali nieeeeeeeeeeeeeeeee, veď som si to leto ešte nestihla užiť, mám pre vás tip ako si ho užiť aj potom ako večer zaklapnete dvere domov, alebo keď už o pár týždňov finálne skončí.



Najsamjednoduchšia vec, ktorú môžete urobiť je obklopiť sa niečím, čo vám leto brutálne pripomína :) takže či to bude desaťkilový červený melón v chladničke :) alebo brutálne voňavý sprchový gél nechávam na vás, ale ja vám dnes napíšem o tej druhej verzii. A pozor :) melón tam tiež nebude chýbať. 

Dermacol má podľa mňa sprchové gély na každé ročné obdobie. Zima sa pre mňa 100% stotožňuje s ich Belgickou čokoládou (nič nevonia viac ako Vianoce), jeseň je pre mňa v znamení Írskej kávy, jar je pre mňa jahoda a rebarbora a leto bolo doteraz zosobnené v tom dokonalom melóne! Ale, to by nebol Dermacol, že by neposunul hranice zase o niečo ďalej a v ich Aroma Ritual sérii nemal niečo, čo je super letné a ešte aj super pekné.



Počuli ste o letnej verzii Happy Summer? Že nie?! Chyba! Pretože tu dochádza k jednej veľkej Aroma Ritual novinke :) okrem toho, že sprcháč krásne vonia má ešte aj ten NAJSAMrozkošnejší obal. Prekrásna cute ružová s plameniakom, morským koníkom a srdiečkami je podľa mňa super darček pre každú kamošku, alebo pre seba, keď si chcete večer zdvihnúť náladu. A verte mi, že vám to náladu zdvihne, keď sa večer pozriete na vaňu alebo do sprchového kúta a uvidíte tam tento ružový zázrak :) A samozrejme, nie je to len o obale :) sprcháč vonia vanilkovo/marhuľovo - taká sladučká cukrová vata!



Ak sladké nie je nič pre vás, ale radi si na letných teraskách pochutnáte na virgin (alebo aj ne-virgin) mojite a mäta je vaša karmická bylinka, tak potom určite poznáte verziu Papája a mäta. So fresh! Vážne! Priam až chladivý sprchový gél, ktorý vonia jemnučko sladko a veľmi veľmi sviežo mätovo!



A že som sľúbila aj melón že? Tak to sa dostávame k môjmu obľúbencovi z tejto trojky :) Marhuľa a melón :) sprchový gél vonia presne ako Labello, ktoré som si kúpila hádam pred dvanástimi rokmi (vážne) v tábore v Taliansku. Teda nie, nekúpila :) kúpil mi ho manžel a doteraz, keď si na tú vôňu spomeniem mám motýliky v brušku a radosť z celého leta. Krásna vôňa žltého melóna je proste zosobnením leta a ja som rada, že konečne niekto poriadne využil jej potenciál :)

Tak teda žiadne smútky, že nám ostáva polovica leta :) Za dve eurá si môžete leto nielen spríjemniť pri večernej sprche, ale aj si ho predĺžiť dokedy chcete :)

A čo vy? Pekný obal, svieža mäta alebo super letný žltý melón? 

6 komentárov:

  1. Papája a mäta vyzerá výborne, ja som ich ešte v drogérke asi nevidela, ale musím popozerať poriadnejšie (hoci moje zásoby sprcháčov mi kážu tieto poličky obchádzať) :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja by som mala, ale nastastie je to najspotrebnejsi tovar u nas doma :)

      Odstrániť
  2. inspirovala si ma! melonovy kupeny a je mnam!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty sprchové gely musí být skvělé, mám Dermacol vůně moc ráda!
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne