utorok 25. septembra 2018

Matis Sensibiotický krém


Od pôrodu som si kompletne zmenila moju pleťovú, telovú starostlivosť a dokonca aj parfémy. Ku všetkému sa postupne dostaneme :) Všetky zmeny boli plánované a nachystané na poličke :) akurát som bola neskutočne rada, že mi reálne vyšlo, že som domíňala pleťové krémy. Nerada nechávam otvorené pleťové krémy s tým, že mi potom nejaké obdobie stoja na poličke, kým sa k nim vrátim ale teraz mi to všetko vyšlo tip top, takže som nemusela byť smutná. Krém, na ktorý som sa obzvlášť tešila, bol môj nový denný krém (a spolu s ním aj odličovač, ale k tomu sa dostaneme neskôr). Po dôkladnom dumaní som si ako denný krém vybrala Matis Sensibiotický krém - ktorého cieľom je ochrana bioflóry citlivej pleti. Ja som hľadala primárne nejaký krém pre citlivú pleť - pretože som nevedela, čo mi pôrod urobí s pokožkou. Keď si vezmem ako mi ju tehotenstvo skrášlilo, netrúfam si povedať, čo sa stane teraz a krémom pre citlivú pleť človek nikdy vedľa nešliapne. 
Navyše tento obsahuje samé zaujímavé zložky - a vedela som, že má super konzistenciu, ktorá bude pekne spolupracovať s make-upom. 


Samotný krém je popravde ďaleko nad moje očakávania. Balený v peknom ružovom obale a následne ružovo/striebornom tégliku - ktorý síce vyzerá mohutne, ale má 50ml. Po otvorení vás čaká pekný ružový krémik s pomerne výraznou citrusovou vôňou. Poviem vám, že tá vôňa je ráno neskutočne príjemná a dokonca aj jemne vzpruží. Krém má úplne skvostnú konzistenciu - je stredne hustá, ale zasychá do zamatovo hebka a pokožka je po ňom taká jemnučká, že by ste si ju najradšej stále hladkali :) Ako som spomínala, veľmi dobre spolupracuje s make-upom - ktorý potom vyzerá ako keby ste mali podkladovú bázu a nie ,,obyčajný" denný krém. Pokožka je krásne hydratovaná celý deň a vôbec nepne, ani sa nesuší.


Okrem tohto krémiku mám ešte jemnú čistiacu emulziu z rovnakej sady. Zase musím povedať, že emulzia má krásne ružové balenie - ktoré je nielen pekné, ale aj praktické, pretože má pumpičku. Použitie je extrémne jednoduché - dáte si dve pumpičky emulzie do končekov prstov a jemnou masážou odstránite zvyšky make-upu. Následne si zoberiete navlhčený uteráčik a jednoducho zotriete make-up aj zvyšky emulzie. Je to podľa mňa ten najefektívnejší spôsob - pretože je to rýchlejšie (a šetrnejšie voči prírode ako míňať bazilión vatových tampónikov) a podľa mňa aj precíznejšie.
Emulzia má príjemnú gelovú konzistenciu a rovnako krásnu vôňu ako krémik, akurát by som povedala, že o čosi menej výraznejšiu. Objem je 200ml.



Priznám sa, že som nevedela, či tu cena potvrdí kvalitu, ale vďakabohu potvrdila. Krémik stojí 66 € a treba mať pri ňom v merku, že ho stačí strašne máličko, takže verím a dúfam, že mi vydrží dlho (dozviete sa v spotrebovaných). Odličovacia emulzia stojí okolo 33 €.


A čo vy? Zmenili ste si s príchodom jesene vašu pleťovú/telovú starostlivosť? Tešíte sa, že je jeseň?

2 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne