piatok 14. septembra 2018

Popôrodný krém :)


Vedela som, že po pôrode budem unavená :) len som nevedela, že až tak :) ako mi všetci hovorili, nedá sa na to pripraviť :) čo som však vedela urobiť dopredu bolo, že som si kúpila lepší nočný krém, aby som tie známky únavy aspoň nejako vedela zamaskovať. Už som to na blogu písala, že pôvodne som si chcela kúpiť Estee Lauder alebo Kiehls, ale po vašich komentároch a študovaní recenzií na internete som vlastne nevedela (a doteraz si nie som istá) či by to neboli vyhodené peniaze. Tak som si povedala, že ušetrené peniaze radšej odložím na nejaký parfém a kúpim si nejaký krém, ktorý nie je super drahý a eventuálne by mal spĺňať to, čo potrebujem. Na Notino bolo v tejto kategórii bazilión krémov a mne po hádam hodinovom vyberaní vyšiel ako správny adept Vichy Aqualia Thermal


Tých Aqualii je na výber viac, ale mne do oka padla tá s prívlastkom ,,spa de noche" pretože čo znie lepšie proti známkam únavy ako krém, ktorý sľubuje nočné spa. Okrem priaznivej ceny 25 € sa mi páčilo, že je krém 75ml - čo je na nočný krém fakt veľké balenie. Samotné balenie je pekné - pomerne byteľná sklenená tuba, ktorá ukrýva ľahký gelovitý modrý nočný krém.

Krémiku stačí naniesť naozaj máličko a priam sa kĺže po pokožke. Tým, že je gelovitý zaschne priam v sekunde, takže večer nemusíte čakať na siahodlhé zasychanie ale ste v sekunde vybavené. Krém má jemnú, čistú vôňu, ktorá určite nemôže nikomu vadiť.


A výsledok? Pokožka je jemná, hebká a fakt brutálne hydratovaná. Kruhy ani vačky pod očami síce nezmiznú, ale to ani nie je úloha tohto krému. Priznám sa, že na to, ako sa cítim mizerne, fakt každý deň pozerám do zrkadla a hovorím si, že aspoň tá pleť je pekná :) Takže dobre, že som nevyhodila tých 100 € za Estee Lauder, očividne stačilo 25 € za Vichy :) 

A čo vy? Ako bojujete proti únave? Máte nejaký strop, ktorý ste ochotné dať za krém?

2 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne