utorok 11. septembra 2018

Taaaaak krásne jesenné duo!


Ak ešte vnímate september ako leto ospravedľňujem sa, ale ja nie. Pre mňa začala jeseň. Ako človek, ktorý doslova trpel počas celého augusta sa neviem nabažiť toho, že konečne prichádza moje najsamobľúbenejšie ročné obdobie, ktoré so sebou prinesie samé dobré veci. No a keď sa bavíme o dobrých veciach, tak čo by ste fakt mali poznať je klasická Mark. quatro paletka od Avonu s názvom Metal Maniac a ich gélovú ceruzku The Big Gel Paint Pencil. Nemyslím si, že ani jedna z týchto vecí je novinka, ale myslím si, že obe sú brutal, ale že brutal dobré :)




Dobre čím začneme? :) Ja by som asi začala ceruzkou, lebo tu Avon trochu zbúral moje doteraz zabehnuté cesty. Od strednej používam ich Glimmerstick ceruzky, ktoré podľa mňa nemajú obdoby a sú to jedny z najlepších ceruziek, aké na trhu sú. V akcii stoja okolo 2 €, sú krásne pigmentované, mäkkučké a neskutočne dlho vydržia. Ale potom som objavila už spomínanú Mark. The Big Gel Paing Pencil, ktorá je ešte lepšia ako spomínané Glimmersticky. A to by som prisahala, že sa fakt nedá urobiť nič lepšie. Ceruzka je hádam ešte mäkkšia, hádam ešte pigmentovanejšia a 100% dlhšie vydrží. A to prosím pekne výdrž Glimmerstickov bola nespochybniteľná, takže si predstavte, aká super je táto. 

Ja mám ceruzku v tom najpraktickejšom odtieni Rich Copper - čo je tmavohnedo/bronzová so zlatými odleskami. Pre mňa je to najpraktickejšia ceruzka, pretože hnedé líčenie je moje go-to každodenné líčenie a hodí sa mi naozaj ku všetkému.




Okrem toho, že s hodí ceruzka ku všetkému, aj k mojim očiam (dovolím si povedať) hodí sa aj k paletke, ktorá ma očarila rovnako ako spomínaná ceruzka. Avon Mark. v odtieni Metal Maniac nie je nič besné, ani nenositeľné, ako by názov mohol jemne naznačovať a zavádzať. Práve naopak. Ich klasická quatro paletka, len s výborným jesenným mixom tieňov - šedá, zlato/olivová, bronzovo/zlatá a tmavohnedo/zlatá. Krááááááásne!!! Tiene sú majú dokonalý lesk a veľmi dobre sa s nimi pracuje. Väčšinu z nich môžete používať buď ako mix tieňov, alebo kľudne aj ako mono-tiene. 
Ja som sa do farieb maximálne zamilovala a priznám sa, že posledné týždne po inej paletke ani nesiaham :) keby som teraz nebola mierne mimo, tak by som vám s ňou natočila aj nejaké líčenie, pretože je tak krásna, že by som chcela, aby ste ju všetci videli :)

Za mňa teda dva veľké ,,jesenné" objavy :) o ktorých sa určite oplatí vedieť!

A čo vy? Už je podľa vás jeseň, či stále leto? Poznáte tieto výrobky, či sú to pre vás tiež novinky?

6 komentárov:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne