piatok 30. novembra 2018

Nivea adventný kalendár


Zajtra je decembeeeer! Nepíšem to tak radostne len tak pre nič za nič :) ale mám trojitý dôvod na radosť :) jednak mám zajtra narodeniny, Amélia tri mesiace a jednak začína Vianočné odpočítavanie. Zajtra zdobíme stromček a nalaďujem sa na ultra vianočnú vlnu! Woup woup! 

Takže musíte uznať, že zajtra bude proste bomba deň! Keby som nepísala tento článok včera, tak by som si zajtra otvorila prvé okienko v mojom Nivea adventnom kalendári :) ale keďže som vám chcela odfotiť príklad výrobkov, aké sa tam nachádzajú, tak budem mať ,,prvé prekvapenie" v pondelok. Nič to, aspoň sa môžem tešiť z prvých dvoch vecí. 

Tak ako minulý rok, aj tento rok neodpočítavam dni do Vianoc s čokoládou ale so super kozmetickými výrobkami. Ak ste ako ja, alebo máte vo svojom okolí nejakú nákupnú maniačku tak potom radím vystreliť do DM-ky a urobiť jej radosť týmto najsamkrajším kúskom. Stojí 29 € a nájdete v ňom 24 darčekov :)



Minulý rok som si odpočítavanie s kozmetikou strašne užívala a teším sa, ako to budem robiť zase. Ak ste inak zvedavé, čo sa v kalendári nachádza potom radím sledovať môj Instagram klik:tu, kde budem každý deň v Insta stories ukazovať, aký darček sa ukrýval v danom okienku. 

Samotný kalendár je podľa mňa úplná pecka! Vizuálne podľa mňa ešte krajší ako minulý rok - farebnejší, veselší a tým, že je viac hrubý ako dlhý aj kompaktnejší.



Čo mi vôbec nedošlo, kým som neotvorila prvý dielik je, aké dlhé sú jednotlivé dieliky. Šípim teda, že sa môžeme tešiť na super darčeky! Neviem ako vy, ale ja si obsah zo zadu nikdy nepozerám, bola by škoda ochudobniť sa o ten zážitok.

Aby ste však tušili do ,,čoho idete" odfotila som vám prvé dva víkendové kúsky.





Ak nechcete aby ani obdarovaný vedel, čo sa v kalendári nachádza, stačí, ak dáte preč ten ružový rukáv na ktorom sa nachádza zoznam výrobkov. Inak viete čo mi napadlo? Keďže fakt nie som DYI človek prázdny kalendár si uschovám nabudúci rok a naplním ho Amélii dobrými mlskami. 

Aspoň môžem zrecyklovať fakt pekné balenie a ju bude čakať, keď už nie personalizovaný kalendár, tak aspoň personalizované vnútro. Bude to škola trpezlivosti, aby sa naučila čakať vždy do ďalšieho rána. 


A čo vy a adventné kalendáre? Kozmetické? Alebo stará, dobrá čokoládová klasika? Keby ste si mali vybrať top adventný kalendár, od ktorej firmy by bol?

2 komentáre:

  1. ja mam adventny kalendar od baley a už sa neviem dočkať kedy otvorím prvé okienko, doteraz som mala iba čokoládové, ale tie už ma nebavili lebo to nebolo žiadne prekvapenie iba čokoláda tak na tento sa fakt teším, dokonca som kúpila adventný kalendár mojim psíkom :D
    leekralovaa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja čokoládu až tak nemám rada, čiže voľba je jasná :D Minulý rok som mala od glossybox a tento rok mám od lookfantastic :) a je to super!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne