utorok 20. novembra 2018

Prekvapenie mesiaca



Všimli ste si, ako sa Ziaja rozmnožila v obchodoch? Ja ju sledujem na facebooku a mám pocit, že na to, že kedysi to bola vcelku nedostupná značka, dnes ju už (vďakabohu) nájdete všade. A to vám garantujem, že vyskúšate jeden výrobok a budete chcieť skúšať ďalšie a ďalšie :) Ja som bola inak vcelku dlho v tom, že mám poskúšané všetko, ale veru nie :) pribudlo toľko výrobkov, že môžem objavovať ďalej! Juch! Mojím posledným prírastkom je hydratačné pleťové odličovacie mlieko a to je tak dobré, že si zaslúži samostatnú recenziu!

Fakt neviem, či je to novinka, alebo som si ho doteraz len nevšimla, ale chyba! Chyba o ňom nevedieť! Mliečko je totiž brutálny pomocník za málo eúr. Čo sa mi na ňom zapáčilo ako prvé je jeho vôňa. Ak používate odličovacie mliečka, tak viete, že väčšinou voňajú celkom nudne, ale toto vonia fakt pekne. Je to síce jemná a svieža vôňa, ale iná na akú ste zvyknuté. Je pomerne výrazná, ale nie v zlom zmysle- skôr, tak, že tá vôňa veľmi napomáha príjemnému a čistému pocitu pri odličovaní.



Mliečko má stredne hustú konzistenciu a môžete ho nanášať buď vatovým tampónikom alebo do končekov prstov a následne vmasírovať do pokožky. Ja robím samozrejme tú druhú verziu - jednak rada ušetrím odpad a jednak mi to príde precíznejšie a lepšie. Následne je pokožka brutálna hladká, prevoňaná a dobre odlíčená! 

Mliečko obsahuje hydratčný booster - výťažok zo stromu Tara, micelárnu vodu a kyselinu hyalurónovú, takže okrem super vône isto poteší aj zloženie. 

A čo vy a Ziaja? Už ste podľahli Ziaja mánii? 

2 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne