streda 16. januára 2019

Januárová päťka



OOOOOOOOOOOOOOOOOch to je týždeň! Nechcite ani vedieť :) ale viete čo? Namiesto sťažovania si dáme 5 poriadne parádnych vecí! Nechcelo sa mi točiť video s obľúbencami, tak som si povedala, že vám mojich 5 objavov aspoň poriadne odfotím a popíšem. Zachovala som si pravidlo z videí - máme tu z každého rožka troška a verím, že si každý niečo vyberie! 


Ak ma nejaký ten piatok sledujete tak viete, že diáre sú moja hlava. Neviem si predstaviť, že by som ich nemala - kde by som ukladala všetky tie informácie? Viem, že veľa ľudí si asi povie, do mobilu moja drahá, ako väčšina ľudí v roku 2019, ale viete čo, nie nie. Ja si potrebujem veci pekne plánovať, zapisovať, používať farebné perá, nálepky :) Je to taký môj relax. Kým niekto plánovanie neznáša, ja ho MILUJEM. A odkedy máme malú princeznú moje plánovacie skúsenosti sa ešte zväčšujú. Domácnosť, robota, cvičenie, blog, videá, lekári, rodina, kamaráti - niekde to plánov
ať treba. A tento rok mám super vychytávku! Rodinný plánovač! Kde boli takéto veci na Slovensku doteraz? 

Našťastie si dve šikovné baby povedali, že im niečo také chýba a dali dokopy tento šikovný plánovací diár. Zlatý poklad, pre každú plánovačku :)Nafotila som vám cca ako vyzerá a ak vás zaujal viete si ho objednať na ich facebooku: https://www.facebook.com/foamirandokonalyden/ . Diárik stojí 23,9 € ale ak im napíšete do správy, že ste ho videli u mňa stojí 21,9 €.







Viete, koľko si fotím Améliu? OMG. Až podľa mňa choré množstvo :) A keďže som očividne mentálne 50tnička, okrem toho, že používam papierové diáre a plánovače poctivo si vyvolávam fotky. Cca raz za tri mesiace nazbieram niekoľko fotiek (predtým hlavne dovolenkové, teraz hlavne Améliine) a šup to s nimi vyvolať. A keď vyvolávate fotky potrebujete čo? FOTOALBUM! No a ono to inak nie je úplne ľahká misia..Nejaké majú v Tesco, nejaké v tých predajniach, kde si vyvolávate (tam dosť drahé inak) a veľký výber za super peniaze majú v https://www.faxcopy.sk/. Ja si tam objednávam albumy už roky a som fakt spokojná. Hlavne tieto majú v strede priestor na vloženie poznámky (pribalená), kde si napíšete, kedy fotka vznikla a čo na nej je. Potom síce zakladáte fotky tri hodiny, ale stojí to za to. Inak tie albumy tam majú rôzne :) nielen tieto s baby tematikou.


A poďme na tému jedlo :) V piatok som bola v Bille a počas státia v nenormálne dlhej rade, som bola pri regály s výpredajmi z Vianoc. A boli tam tieto krásne plechovky plné Panettone. Plechovka s hádam dvojkilovým Panettone stála v akcii 6,99 €. Dve veci :) to Panettone je brutálne dobré a ak ste dvaja vydrží vám hádam na raňajky na celý týždeň. Ak sa vám páči je ich tam ešte celkom dosť :)



A pomaly ale isto prechádzame ku kozmetike! Ak si odmyslím moje tri dni v domácom väzení stále kočíkujeme o sto šesť :) A viete čo to znamená? Že, keď Amélia zaspí a ja som na mobile mám tak skrehnuté ruky až si nadávam, aká som hlúpa. No, ale aj tak to robím. A potom dôjdem domov a dám si môjho nového obľúbenca od Ziaja. Počuli ste o ich avokádovom kréme na ruky? Nie? Ja tiež! A aká škoda! Brutálne dobrý krém do tohto počasia za málo peňazí! Krémik vonia ako sladučká vanilka, má veľmi príjemnú stredne hustú konzistenciu a parádne rýchlo zasychá. Ruky vám budú voňať ešte hodinu a budete ňuchať po miestnosti, čo tak dobre vonia. Like, like, like!


A posledná vec! Dostali sme na Vianoce Woodwick sviečku, ktorá praská ako krb. No ako krb to nie je - to vám poviem rovno. Ale je to super! Sviečka má veľký plameň a vydáva reálne praskajúce zvuky. Vôňa rozvonia celú miestnosť raz, dva (ale to všetky Woodwick sviečky) a vôňa sa drží hodiny a hodiny. 

Vždy, keď si ju zapálime, niekto sa začne čudovať, čo za zvuk je to v obývačke - ale po čase si na to zvyknete a je to fakt veľmi príjemne. Je to inak podľa mňa super darček - pekný výber vôní, krásny dizajn a to praskanie proste poteší. 



Takže toto je moja januárová päťka :) ako som hovorila z každého rožka troška a hlavne plná super vecí :)

A čo vy? Čo dobrého ste objavili?

3 komentáre:

  1. pre mna su diare a planovace uplne zbytocne, vsetko si zapisujem do mobilu, alebo rychlo na nejaky papierik a potom odfotim :D zato woodwick ma celkom zaujala, ako hodnotis vonu v porovnani s yankee candle?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Janka - ja viem, že som v tomto úplná konzerva :) som zvedavá, či niekedy presedlám na techniku, alebo bude už navždy papierový typ :)

    A čo sa týka tej sviečky :) dnes sa ma aj mamina pýtala. Neviem o tom, žeby mali Yankee praskacie sviečky (ale možno sa mýlim) a to praskanie je fakt príjemné a nezvyčajné. Čo sa týka samotnej vône podľa mňa je táto silnejšia a omnoho výraznejšia. Čo je v tomto prípade aj mierne na škodu :D lebo vôňa zeleného jablka mierne pripomína vôňu do ostrekovačov, takže náš byt po 5 minútach pálenia vonia ako čerstvo umyté čelné sklo v aute :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne