streda 23. januára 2019

Nie je Alien ako Alien


Na narodeniny som od kamarátov dostala veľmi, veľmi štedrý darček. Jeho súčasťou bola aj voňavka  Mugler Alien Eau Extraordinaire, čo ma teda brutálne potešilo, a hneď mi skrslo v hlave, že čo by to bol mesiac na blogu bez voňavkovej recenzie :) Inak! Len aby ste vedeli, doma na poličke čakajú tri parfémy na recenziu, takže máte sa na čo postupne tešiť :) Inak výber voňavky bol celkom milý :) Kamaráti nevedeli, čo je to za vôňu, ale paradoxne viem, že Womanity od Muglera je vôňa, ktorú mi kamarát originál vždy!!! najviac pochváli.  Takže výber super. Womanity je moja top 3 najobľúbenejšia vôňa ever a rovnako mám rada od Muglera aj Angel. Takže logicky, keď som dostala túto tešila som  sa ešte pred otvorením, lebo jeden človek ktorý urobil dve top vône, by hádam nestúpil vedľa pri nejakej ďalšej. 



Keď som rozbalila krabičku, trochu ma prekvapil zlatý flakón. Prisahala by som, že Alien je fialový, takže som sa trochu prelakla, či mi pamäť prestala slúžiť, alebo či s parfémom nie je niečo v poriadku. A čuduj sa svet, čítať treba poriadne :) Na krabičke totiž nie je len Alien, ale pod ním je menším napísané Eau Extraordinaire. A to tam veru nie je len pre srandu králikov, ale preto, že je to špeciálna edícia od Aliena, ktorá má byť viac fresh a citrusová. Zabite ma, ale parfém je všetko, len nie fresh a citrusový. Fresh vône sú pre mňa vône ako Jo Malone Mimosa, alebo niečo jemné, čo vonia ako postelné prádlo. Citrusové vône sú pre mňa ako Dolce Light Blue, alebo Moschino, Versace Versense..Ale vážne nie toto. Toto je prekrásna vôňa na zimu, chladné počasie a ideálne nejakú príležitosť.
Je výrazná, dlhotrvajúce, ťažká a krásna. Na kočíkovanie by jej bola neskutočná škoda, ale na budúco- týždňovú slávnostnú večeru s manželom bude ako stvorená. Elegantná, jedinečná, zaujímavá a taká, čo vás ,,oblečenie" do svojej krásnej vône. 

Samotná vôňa nie je citrusová, nie je sladká - je to taký zvláštny mix. Určite v nej cítiť čaj, santalové drevo, ylang-ylang a gerdéniu. Ak hľadáte výraznú zimnú vôňu toto je fakt ono.


Vôňa má krásne balenie a ako pri väčšine Muglerových vôní je obal naplniteľný. Moja 30ml je po dlhej dobe vhodná aj do kabelky, aj keď si neviem predstaviť, že by som mala potrebu prestriekavať si ju. Kúpite na Notino, kde mali inak aj náplň, ale čo som pozerala momentálne je bohužiaľ nedostupná. A posledná vec - toto nie je vôňa, ktorú si kupujete na slepo. Určite predtým niekde ovoňať, alebo si objednať odstrek :)

A čo vy? Dostali ste na sviatky nejaký parfém? Aký?


1 komentár:

  1. Zrovna včera mi přišel "obyčejný" Alien:) Sama se nechápu, když jsem ho před lety zkoušela v parfumerii, odcházela jsem až zhnusená, co je to za hrůzu. No a nedávno jsem tomu dala znovu šanci a hned jsem se zamilovala...Je zvláštní, jak se člověku mění vnímání vůní.
    Tohoto Aliena musím někde vyzkoušet, zajímá mě, jak moc se liší:)
    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne