utorok 29. januára 2019

Nielen Rituals robí kúpeľňové rituály


Toľko radosti z krémovania :) ale nie. Ale áno vlastne. Keby ste mali pokožku suchú ako ja, tak aj vás by tešilo každé krémovanie! Navyše, keď potom ešte aj tak krásne voniate nie je o čom. A nakoľko ja momentálne míňam krémiky rýchlejšie ako zubnú pastu (nie že by som si nečistila zuby, keby ste to náhodou tak pochopili :) tak mám pre vás recenziu jednej super dvojky, ktorá momentálne okupuje moju poličku. V zajtrajšom videu uvidíte, že Dove sprcháče sú moja zaručená klasika a keďže sa jeden minul automaticky musel prísť druhý. A ešte lepší a ešte voňavejší! Momentálne mám na poličke novinku Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual s lotosovým kvetom a ryžovou vodou. Inak ak si všimnete obaly výrobkov na fotke nižšie tak tam uvidíte malú zlatú nálepku na ktorej je napísané, že inšpirované rituálmi japonských žien. Ako človek, čo zbožňuje všetko japonské hovorím like-like-like. 

Sprcháč má jemnulinko ružovú farbu a prekrásne vonia. Stále si zachováva tú krásnu Dove čistotu a sviežosť, ale ovenčenú jemnou kvetovou vôňou. Prisahala by som, že v ňom cítim mandle namixované so sviežimi a jemne sladkými kvetmi. Naozaj prekrásna romantická vôňa ideálna do tohto chladného počasia alebo na jar. 

Po veľmi dlhej dobe mám sprcháč spárovaný s telovým mliekom v rovnakej vôni a zase som si potvrdila, prečo to tak ľudia robia :) Vôňa sa ešte viac násobí a vy sa cítite prevoňanejšie. Chápem, že to nie vždy ide (najmä ak si človek chce párovať drahé kúsky ako parfém a telové mlieko) ale pri Dove to nestojí veľa peňazí a podľa mňa urobí super efekt. Telo je fakt krásne prevoňané (aj pyžamo :) a vy sa cítite sviežo a zhýčkane.
Ak ste náhodou na mojom blogu prvýkrát (tak vitajte) tak len zopakujem, že konzistencia telového mlieka je úplne brutálna! Stredne husté, zasychá skôr ako zavoláte na priateľa (alebo manžela) nech vám podá pyžamo a vy ostanete super hebučké a jemné. Proste Dove to s telovými mliekami vie. A bodka.


Takže ak hľadáte jemnú, čistú romantickú vôňu, ktorá nestojí veľa stačí zamieriť do najbližšej drogérie. Alebo :) ísť v sobotu na môj facebook, kde si o túto dvojku zasúťažíte :) nechám na vás, čo vám príde pohodlnejšie :)

Vidíme sa tam? Máte radi jemné vône?

1 komentár:

  1. Jé tuhle vůní jsem zrovna onehdá oňufávala v drogérce, je božská. Já mám momentálně od Dove otevřený pipi gel a jsem nadšená. Je naprosto perfektní, a celkově produkty Dove jsou na pokožce velmi příjemné :-)

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne