utorok 26. februára 2019

Bourjois La Laque Gel


Stále nie som úplne presvedčená o tom, či som si mala alebo nemala dať umelé nechty. Vážne neznášam, keď mám olúpaný lak a nebudem vám klamať, niekedy sa mi to teraz stane..Na druhú stranu - toľko krásnych lakov v ponuke! Ako moje posledné úlovky z https://www.parfemy-elnino.sk/ ! Spĺňajú všetko, čo od lakov očakávam!
1, krásne farby
2, dobrá výdrž
3, super cena

Čo znamená čo? Recenziu!

Bourjois je asi jediná (drogériová) značka, v ktorej mám veeeľa vecí na skúšanie. Voči make-upom som mala dlhú dobu predsudky (už nemám), tiene mi prídu zbytočne drahšie a popravde nie až tak zaujímavé, ale! lesky, laky, rúže, telovka, líčka a riasenky - tu vidím svoje medzery. A ešte aj make-upy :) veď som skúšala len jeden. Niekedy dva týždne pred Valentínom som v akcii videla La Laque Gel duo (farebný lak a nadlak) a povedala som si, že toto musím skúsiť.


Asi chápete prečo :) pretože to bola ideálna valentínska farba a ja som nemohla odolať. Lak má prekrásnu bordovú farbu, ktorá je presne v odtieni mojej najobľúbenejšej červenej. Je to taká tá vamp, ale mierne elegantná červená, ktorú môžete nosiť jar, leto, jeseň, zima. Lak má veľmi príjemný široký štetec a dobre sa nanáša. Dve rýchle vrstvy farebného laku a ste vybavené. Na to jednu vrstvu priehľadného gélu a zaručujem vám, že aspoň 5 dní máte pekné nechty. A to hovorí niekto, kto si teraz umýva ruky xyz-krát. Ozaj bordová sa volá Cherry D Amour.





Okrem nádhernej bordovej mi pribudol aj krásny cyklámenový v odtieni Fuchsiao Bella. Nakoľko bolo posledné týždne fakt teplo, povedala som si, že môžem privolať jar aj lakom na nechty. A tak hrdo na rukách nosím túto cyklámenovú krásku! Ja tieto ružové laky môžem! Je krásny, jarný, veselý a vždy, keď sa na neho pozriem, robí mi dobrú náladu.



Takže už asi chápete, že by som nemohla byť mesiac alebo aj tri týždne s jedným lakom! Čo by ma potom tešilo? Ak náhodou hľadáte nejaký pekný nadčasový lak, alebo jarno/letnú vychytávku viete kde hľadať :)

A čo vy? Aký lak máte dnes na nechtoch? Koľko dní vám priemerne vydrží?

4 komentáre:

  1. Krásné barvičky :) Já mám momentálně takovou růžovou a většinou mi hezký vydrží tak 5 dní :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné odstíny. Momentálně mám na nehtech takovou oranžovo červenou barvu a taky mi lak vydrží v pěkném stavu 5 dní. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne