piatok 22. februára 2019

Ten pocit, keď objavíte Ameriku, ktorá bola už objavená

Farba na obočie Camaleo z Notino.sk

Nehovorím, že som kozmetický majster sveta, ale niekedy viem prekvapiť samú seba, keď zistím, aký som amatér. Ako pred cca mesiacom, keď sa mi doslova zmenil život. Zľahčil teda ešte aj - a to dosť výrazne. Ak viete ako vyzerám :) tak viete, že moje obočie je vcelku veľké a husté. Ak by som si s ním aj nič nerobila, asi by sa nič také strašné nedialo a možno by si to ani polovica ľudí nevšimla, ale ja áno. Je podľa mňa brutal rozdiel, či mám obočie ,,dokreslené a stmavené" alebo nie. A neviem, čím to je, ale v poslednej dobe mi nejak nešla ráno karta. A ono je to dosť problém, ak ste obmedzili riasenku a tiene a jediný váš očný make-up tvorí práve pekne a precízne urobené obočko. A ono zrazu raz mi ušla ruka, raz farba, raz množstvo. Každopádne mala som pocit, že každý deň celé zle a namiesto toho, aby som si teda robila rýchlejší make-up som trávila nezmyselný čas obočím. A potom som raz volala s maminou, ktorá sa mi sťažovala, že už dlho nebola na obočí a do mňa úplne vtedy strelilo. OMG. Veď ja si môžem nafarbiť obočie aj doma sama. A šup to na Notino a do vyhľadávača farba na obočie a bolo to. Kúpila som si moju prvú farbu na obočie.

Hovorím a reálne priznávam, že to fakt nie je nič nové. Moja mamina má farby na obočie doma celý život a buď si ho farbí sama, alebo chodí ku kozmetičke, ale tým, že moje obočie je tmavé mi to nikdy nenapadlo. Ono toho fakt nepotrebuje veľa, len jemne dofarbiť a trošičku stmaviť, nech lepšie ladí s mojou farbou vlasov. Po asi 5 minútovom vyberaní som si objednala Delia Cosmetics Cameleo Eybrow Cream Tint. Podľa čoho som vyberala? Úprimne? Podľa recenzií na Notino. Táto farba mala samé dobré a stála okolo 4 € takže keby to bolo zlé, tak asi nebudem plakať. Farba mi došla domov a ja som sa reálne tešila ako malá!

Obsah balenia farby na obočie Camaleo z Notino.sk



Inak aj napriek tomu, že mamina si farbí obočko roky rokúce podľa mňa som na prvýkrát natrafila na lepšiu farbu ako ona za tie roky :) Balenie totiž obsahovalo farbu, činidlo, aplikátor a mištičku. Fakt pekná výbava na domáce farbenie.

Prišiel deň D! Môj manžel mal v očiach nesúhlas (na toto sú profesionálny ľudia, ktorí to robia a nie ty..ehm) ja radosť :) Zmiešala som farbu s činidlom, naniesla, vykorigovala ušnou tyčinkou, počkala 20 minút a zmyla. A výsledok? BRUTAL! Strašne ma mrzí, že moje nadšené ja nenapadlo odfotiť vám predtým a potom, ale ak ste videli moje videá posledné dva týždne alebo Dermacol post - tam všade už mám home made obočie :) Strašne som fakt spokojná! Aj nenamaľovaná vyzerám živšie, malovanie je konečne rýchle a efektívne, ako som si predstavovala a mám radosť z dobrej kúpy a parádneho výsledku.

Manžel uznal, že to vyzerá fakt dobre (a on je veľký detailista) mamina tiež (tá má roky farbiacich skúseností) a ja sa vytešujem každý deň. Čo som z recenzií na túto farbu (a aj iné) pochopila, tak dôležité je, koľko dní vám farba vydrží. Ako píšem tento článok mám ju na obočí druhý týždeň a nebadám, že by niekam išla :) A keď pôjde bude mi to jedno, lebo si ten proces mile rada zopakujem. Už asi navždy takto :) veď je to strašne cool!

A čo vy? Kedy ste takto naposledy objavili niečo dávno objavené? Farbíte si obočie?

4 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne