streda 29. mája 2019

Dermacol Noblesse make-up


Dlho, dlho, dlho som odolávala Dermacol Noblesse make-upu. Dôvod? Neprišiel mi sympatický. Divné viem. Ale nepáčilo sa mi balenie, nepáčil sa mi kvapkací aplikátor a proste neviem prišiel mi na prvý pohľad taký odpudivý. Ale toľko som ho mala doma, že som si povedala, že fakt teraz alebo nikdy a pred mesiacom som ho vyskúšala. A nadávam si odvtedy každý, každý, každý jeden deň. Prečo? Lebo je to absolútne brutálny make-up, ktorý by ste mali poznať ak máte radi kombo stredné krytie a super výdrž.

Nesúďte veci podľa obalu. Toooľko sa to hovorí a pozrite, aj tak súdim :) Inak, jediná vec, ktorá sa ukázala ako pravdivá je, že ten aplikátor mi fakt nesedí. Kvapkať si kvapky mi príde síce efektné, ale inak veľmi nepraktické. Ale povedzme si, čo človek neurobí pre super make-up.


Ale poďme na to od začiatku. Make-up som recenzovala s nejakými vnútornými predsudkami a bola som naozaj zvedavá, ako testovanie dopadne. Pekne som si očistila pleť, naniesla môj bežný denný krém a hor sa testovať. Môj odtieň je v Dermacole vždy číslo dva (šokujúce, ale je to tak) a po nanesení pár kvapiek na ruku som videla, že farba môže byť. Make-up je veľmi tekutý (čo je asi očakávateľné, keď sa nanáša kvapkátkom) takže radím robiť rýchlo, lebo inak sa vám rozteká kade tade po ruke. Čo zas úprimne nie je taká tragédia :) štetec si ten make-up chytí. 

Make-up som naniesla na pleť a čas sa zastavil. Fakt vážne, doslovne. Pozrela som na seba do zrkadla a nechápala. Naposledy som takýto pocit mala, keď som ,,objavila" True Match a teraz zase. Make-up je ľahký (veď extra tekutý) po pokožke sa nanáša a kĺže ako tá najľahšia tekutina a nechá ju tak dokonale krásnu. Má podľa mňa vyššie stredné krytie a pudrový finish.


Pred

Po

Tak jemná, hebká a krásna pokožka. Fakt, len wow je to slovo, ktoré hľadáte. A hlavne celý proces je strašne rýchli. Tým, že je make-up tak krásne tekutý dá sa s ním perfektne pracovať. Kľudne ho môžete vrstviť, alebo len nechať jemnú ľahkú vrstvu. 

A to ani nie je všetko! Ešte tri super veci! Jednak ho stačí fakt máličko, jednak vydrží na pokožke celý deň a jednak ho zoženiete extra ľahko buď v Dermacol obchodíkoch alebo na Dermacol eshope (tu).

Každý deň, keď si ho dávam tak som stále nadšenejšia a nadšenejšia. To dokonalé krytie, ten krásny zamatový výsledok. Proste nebuďte ako ja a nečakajte roky, kým objavíte niečo, čo je tak top. Doslova top, topov top. Ako tá selfie mascara :)

A čo vy? Je nejaký výrobok, ktorému ste odolávali?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne