piatok 27. septembra 2019

Jeseň woup woup

Yankee Candle sviečky

Zhodneme sa už, že? Je tu jeseň! Woup woup! A viete čo to znamená? Že prišiel čas na sviečky! Ja som začala už minulý týždeň a každý večer si poctivo pálim sviečku a čítam si dobré časopisy, píšem články alebo pozerám seriály za ktoré by sa každý hanbil. Verte mi, toto by ste naozaj nechceli vedieť :)) Každopádne! Keďže prišiel ten správny čas mám tu dnes pre vás moje posledné tri kúsky z Notino nákupu. Keďže sú všetky super (a jedna dokonca už ani nie je) netreba otáľať, treba objednávať a užívať si toto krásne jesenné cozy počasie.

Nebudem vám zase klamať, objednávala som aj podľa toho čo bolo v akcii aj podľa toho, čo mi prišlo zaujímavé názvom. Lebo veď ako inak? Keď ich nemáte ako ovoňať musíte veriť svojej intuícii, že to bude dobré :)

Sviečka Yankee Candle Shea Butter

Prvá, ktorá skončila v mojom košíku bola Yankee Candle Shea Butter. Tam nešlo o intuíciu ani cenu, skôr som hľadala niečo jemné, čisté čo by sa mi páčilo cítiť večer pred spaním. Ako nákup vyšiel? Super :) vôňa je presne taká, akú som čakala. Jemná, čistá - priam zosobnenie spálne a čistej jemnej bielizne.

Yankee Candle sviečka Autumn Night

Ako som spomínala na začiatku, vyberala som aj podľa ceny a v čase, keď som robila objednávku bola v akcii Yankee Candle Autumn Night. Téma sedela, recenzie na nete boli dobré, takže prečo nie :) Prišla mi to taká super vôňa na jesenné návštevy, kedy si zapálite príjemnú sviečku a budete servírovať šálku dobrej horúcej čokolády. Čo je úprimne nikdy, ale rovnako dobre bude sviečka voňať k chutnému chai latte alebo espressu. Nepovedala by som, že sviečka vonia jesenne. Vonia podľa mňa skôr elegantne, pánsky, mierne ťažko ale zaujímavo. Ak máte v okolí chlapa ku ktorému sa chystáte na návštevu a chcelo by to trochu zútulniť byt toto by mohol byť kúsok, ktorý by sa mu tam mohol hodiť. Naozaj krásna vôňa, ale nie taká tá cosy škoricovo jesenná, skôr sofistikovaná a elegantná.

Yankee Candle sviečka Tobacco Flower

Tretí nákup bol v zásade tiež taká stávka na istotu, pretože Tobacco Flower si zvyknem kupovať vo verzii vonných tyčiniek. Akurát toto teda vonia úplne inak :) Je to kvetinová vôňa, kde podľa mňa silno cítiť aníz. Medzi nami :) príde mi určite jesennejšia ako Autumn Night :) aj keď ani táto nie je jesenná. Skôr inak asi jarná. Je to teda príjemná vôňa s takým zaujímavým štipľavým šmrncom.

Ak si radi pálite sviečky tak sa nezabudnite zásobiť, pretože jesennejšie už nebude. Teda :) asi bude, ale chápete point, čo som myslela. Tieto malé Yankee Candle stoja na Notino okolo dvoch eúr, čo je presne tá hranica, ktorá mi príde ok na robenie si radosti :)

A čo vy a sviečky? Pálite už?

5 komentárov:

  1. Ja som teraz uplne najviac zvedava ake serialy pozeras :) a nam prave teraz v obyvacke hori woodwick lavender spa praskajuca sviecka, uzasna :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie praskajúce sú top! Aj my máme doma teraz jednu ale šetrím si ju :)))

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne