štvrtok 17. októbra 2019

Horor s názvon TonyMoly


Veľmi veľmi málokedy píšem negatívne recenzie, pretože si myslím, čo mne nesadlo, vám môže a nechcem vás ,,ukrátiť" o možno dobrý výrobok. Ak predsa len negatívne posty máte radi :) potom si určite pozrite na mojom Youtube kanály  (začíname opäť túto nedeľu :) videá o spotrebovaných výrobkoch, kde si servítku pred ústa vážne nekladiem :) 

Ale! Poznáte to, keď si chcete urobiť niečím radosť a siahnete po nejakej blbosti na letisku alebo v Sephore :) Tak, aby to neostalo len pri tom, že radosť chcete mať, ale aby ste ju aj mali, vyhnite sa dnešnej maske. Lebo na nej reálne nie je vážne nič dobré. 

Značku TonyMoly zoženiete kade tade, a verím, že určite nie som jediná, koho pri týchto maskách zlákajú krásne obaly. Ja som si ju reálne kvôli obalu kúpila a to aj napriek tomu, že stála 6 €. Dobre dobre, aj popis bol dobrý - maska má total brutal krásne hydratovať pokožku, prejasniť a nechať ju počas 20 minút oddýchnuť tak, aby ste potom boli nový človek. 

No. Kde začať? Asi od otvorenia. Keď masku otvoríte vychrlí sa na vás veľmi odpudivá vôňa. Mne príde, že maska vonia ako nemocničná dezinfekcia. Je to taká čistá, sterilná vôňa - ktorá vám pripomenie všetky negatívne zážitky, ktoré so zdravotníctvom máte. 

Kiež by to však bolo len o tej vôni :/ Čo ma reálne brutálne prekvapilo bolo, aké nekvalitné plátienko maska má. Kým som ho otvorila, aby som ho mohla naniesť na tvár stihlo sa potrhať hádam z každej strany. Ďalšie trhanie nastalo, keď som masku nanášala na tvár. 
A tu sa dostávame k ďalšej veci - jednak som mala masku už dotrhanú a jednak maska bola menšia ako moja tvár :D to sa mi ešte nikdy nestalo. Nezakryla mi ani celé líca ani bradu. 

Ono to v konečnom dôsledku ani až tak nevadilo, pretože, keď som si masku dala na tvár po minúte začala tak svrbieť a štípať, že som si ju reálne musela dať dole. A to sa mi tiež ešte nikdy nikdy nikdy nestalo.

Reálne na nej nie je nič okrem pekného obalu dobré. Tak si radšej namiesto tejto 6€ kúpte dve obyčajné Garnier alebo ideálne tie kórejské Avon - tie sú toooooooooooooop!

Verím, že tu zase dlho nič negatívne mať nebudeme, ale vidíte, aj majster tesár sa niekedy brutálne utne.

A čo vy? Čo zlé ste mali naposledy doma? Čomu sa vyhnúť?

6 komentárov:

  1. Ja celkovo tento typ masiek nemusím, neviem prečo.. žiadna mi doteraz nesadla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aaaajaaaajupijupijeeeeej :) budú znova videá a možno sa dočkám aj ako si doma nafarbiť obočie :) teším sa, že si späť :) Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. och! moje svedomie sa ozvalo :) aaaaaaaaaaaaaaaaano toto ti veru dlžííííííííííííím!

      Odstrániť
  3. Mne zas táto značka nikdy nebola sympatická. Ani neviem, či som od nich už vôbec niečo skúšala...

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne