piatok 27. decembra 2019

AHA! Skrytý diamant!


Je zopár vecí, ktoré mi najviac na svete pripomínajú detstvo a jedna z nich je určite balzam na pery Vitalos. A teraz som zvedavá, že kto je tu v mojom veku a pozná ho tiež J Lebo Vitalos tu bol vtedy, keď neboli Labella, EOS-y a ostatné fancy balzamy a jediné, čo sme potrebovali bolo dobre premastiť a mať pokoj. Ja som Vitalos nemala doma hádam dobrých 5 rokov a keď som si robila pred pár týždňami objednávku v lekárni Benu a videla som ho tam, skoro som odpadla.
Niekedy sa oplatí skrbliť na poštovné zdarma a hľadať veci za pár eúr aspoň nájdete takéto skryté poklady. Zobrala som si rovno oba – aj čerešňový aj vanilkový, pretože som sa zľakla, že ich zase niekoľko rokov nikde nenájdem.
Ak Vitalos nepoznáte (chyba) je to brutálny balzam na pery, ktorý premasťuje fakt ako nič. Je to taká klasická mastná ,,pomáda“, ktorú môžete mať vo vačku aj teraz v zime a nestane sa z nej kameň ale práve pekne pery hydratuje aj v tomto počasí. Čo je inak vzácne a zriedkavé a ocení to každý, kto sa rád veľa prechádza alebo kto sa musí veľa prechádzať aj keď sa mu nechce J


Čerešňová vôňa vonia ako taká tá sladučká chemická J J J čerešňa, ktorá podľa mňa nejednu z vás privedie mentálne naspäť do detstva. Balzam má síce ružovú farbu ale pery nefarbí takmer vôbec, ak možno tak mikrominininimálne. Nie, podľa mňa vôbec. Ale nechá na nich lesk J


Vanilková verzia vonia ako sladká vanilka, ale paradoxne nie presladene. Len pekne sladko. Tú mal vždy rád môj ocino – teda inak, tú má veľmi rád môj ocino J ako všetko vanilkové.
Viem, že existovala ešte hnedá medová verzia – tú som neznášala, lebo nemám rada vôňu medu a zelená verzia – ktorá bola podľa mňa neutrálna.
Za mňa však jednoznačne vedie tá ružová čerešňová. A vždy ma zahreje pri srdci, keď ju niekde vidím a teraz, keď si ju aj nanášam. Ak teda patríte do skupiny, čo si Vitalos pamätá tak šupito do Benu, kde ich zoženiete za čosi cez euro.

A teraz sa priznajte – mali ste ho niekedy či o ňom počujete úplne prvýkrát? Okrem Vitalosu ešte fičala aj Placenta (fakt strašný názov) a také malinkaté špicaté balzamy, ktoré už hádam nie sú nikde.

2 komentáre:

  1. male spicate - Astrid balzamy, doteraz ich maju v Tete a v niektorych potravinach, stale si ich raz za cas kupim (a do tyzdna stratim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Z drogériových sú tieto jednoznačne najlepšie, ja ich bežne vídam v Tete, spolu s tými malinkými Astrid a jelením lojom :) Rozhodne sú menej chemické nez všetky labellá a eos :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne