nedeľa 8. marca 2020

Video: Čo nakupujem na Notino


nákup na Notino.sk


Dnes som si vytvorila takú novú tému na video :) keďže na Notino som pečená, varená. Niekedy mám pocit, že už ma aj predavačky poznajú :) Tak som si povedala, že keďže mám tú stránku podľa mňa preklikanú viac ako ich marketingové oddelenie :) tak vám ukážem čo dobrého si tam pravidelne nakupujem. Odložila som si bokom moju poslednú objednávku a dnes vám ukážem jej tajuplný obsah :) Nájdete tam veci, ktoré si kupujem lebo ich potrebujem a sú tam fakt lacné ale aj veci, ktoré nepotrebujem ale žijeme len jeden život a treba si robiť radosť :) takže naozaj z každého rožka troška :)



darčekové balíčky Loreal a Garnier

Priznám sa, že k poslednej objednávke ma inšpiroval newsletter v ktorom bolo, že prebiehajú výpredaje v sekcii darčekové sady a ja som si povedala, že je dobré pozrieť sa, čo im ostalo z Vianoc za super cenu. A veru našla som! Výhodných balíčkov tam bolo asi 10 ale racionálne som vyhodnotila, že sa mi hodia tieto dva. Ak chcete vedieť čo v nich bolo a koľko stáli neostáva vám nič iné ako kliknúť na video :)

Loreal Casting Creme Gloss farba na vlasy

Aby ste si nemysleli, toto je len malá ochutnávka :) vo videu je hádam 15 výrobkov :) takže šupito pozerať :) to len ako som spomenula, že sú tam veci, ktoré potrebujem - ako farbu na vlasy, keďže nemám čas chodiť ku kaderníčke. Táto Loreal Casting Creme Gloss je už moja osvedčená klasika, ktorá tam stojí teda podstatne menej ako v drogérii a z vlasov sa nevymýva ale pekne odrastá. Farba má nádherné odlesky a použitie doma je mega ale mega jednoduché :)

Revolution Skinc Care pleťové masky

A stavím sa, že najviac sa vám bude páčiť sekcia - nepotrebujem, ale urobím si radosť :) kde uvidíte poriadnu dávku Revolution výrobkov :) keď som si robila objednávku prebiehala akcia, že ak si nakúpite Revolution výrobky nad nejakú sumu dostanete veľký Mystery Box v pomerne veľkej hodnote. Tak som si povedala urobím si radosť, konečne vyskúšam ich pleťovku a dostanem parádny darček navyše. Čo myslíte? Stál Mystery Box za to? Čo v ňom bolo? :)

Dúfam, že sa vám bude video páčiť a nezabudnite, že ešte týždeň prebieha súťaž o mojich zimných obľúbencov!

A čo vy a Notino? Aké vychytávky tam nakupujete?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára