utorok 12. mája 2020

Kozmetika, ktorú som musela ochutnať :)


Dnes to bude výnimočne veľmi rozpotelný príspevok a aj keď sem málokedy dávam také recenzie, spolieham sa dnes na to, že sto ľudí, sto chutí a som úprimne zvedavá či tu nájdem dnes niekoho, komu tento výrobok sadne :) Mne totiž fakt nesadol a poviem vám úprimne, mám z toho oči pre plač. Očakávania boli takéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééto a výsledok je no..veď čítajte ďalej.

Ak ste videli moje video o mojich bio obľúbených výrobkoch a značkách (klik:tu) tak ste videli, že som si pred nedávnom objednala zo stránky https://www.krasnakazdyden.cz/ neskutočne dobre
vyzerajúci telový peeling.


Peeling som našla medzi novinkami a keďže som od značky Almara Soap ešte nemala veľa vecí, povedala som si, že vyskúšam. Na výber mali viacero vôní, ale jasné, že nič nebolo lákavejšie ako Salted Caramel

Podľa popisku vyzeral brutálne - základ z morskej soli a trstinového cukru - čo robí peeling ideálny hlavne na leto, ak plánujete používať samoopaľovacie prípravky, ktoré si treba raz za čas poriadne z pokožky odstrániť a poviem vám úprimne, bežný sprchovo-gélový peeling vám v tom veľa roboty neurobí. Čo ma zároveň potešilo bolo, že peeling mal byť obohatený o oleje, vďaka ktorým mal byť hydratačný - čo je presne kombinácia, ktorú mám fakt rada. Hrubozrnný peeling plný olejov, ktoré pokožku potom pekne vyživia. 

Nebudem vám klamať - láska to bola na prvý pohľad. Krásne balenie a tá vôňa. AAAAAch! Veď ste videli tú reakciu na videu :) tá najdokonalejšia salted caramel vôňa, ktorú by ste chceli zjesť. A že si neklameme :) tak vám napíšem, že ten peeling tak brutálne voňal, že som ho reálne ochutnala :D fakt som chcela vedieť, či tak ako vonia náhodou aj nechutí :) a výsledok? No :) nebolo to to najlepšie, čo som kedy jedla - ale úprimne to nebola ani taká tragédia :) ale poradím vám, ostaňte radšej u voňania a užívajte si tú najsladšiu zmrzlinovú vôňu slaného karamelu, akú ste kedy cítili. Fakt mňam! U nás doma sa teší takej obľube, že Amélia mi na neho ukazuje v sprchovom kúte a stále chce, aby som jej ho dala ovoňať.


No a teraz poďme na tú horšiu časť. Ono to vidíte aj na tej fotke, že ono je to v zásade len hrubozrnný peeling. Ono je to ako keby ste do sklenenej tuby vysypali len parfumovaný hnedý cukor. Nie je tam absolútne nič tekuté a je to čisto len soľ a cukor. Keď si ho dáte na pokožku musíte s ním pomerne pozorne manipulovať, lebo tým, že ho žiadna tekutina nedrží pokope drolí sa a padá - ako keby ste používali cukor z cukorničky. 

Ale mega voňavý cukor :) Z tej konzistencie som bola taká šokovaná, že som si ešte raz čítala návod, či nie je potrebné pridať náhodou olej do zmesy - ale nič také sa tam nepíše. Je to proste len mega voňavý a mega hrubozrnný peeling. Ak sa teda vyžívate v hruboznnosti toto by sa vám mohlo páčiť. Na mňa je to fakt veľmi drsné a ten olej mi tam dosť chýba. Rozmýšľam, že pri ďalších použitiach si ho bude reálne do produktu vmiešavať akurát sa trochu bojím, že potom uberiem produktu z vône.


Malá časť vo mne dúfa, že som náhodou mala chybný produkt - lebo nechápem, prečo sa píše, že je nasiaknutý olejmi, keď nie je, ale na druhú stranu možno ich tam je proste fakt málo a je to len poriadne voňavý a poriadne hrubozrnný peeling.

A čo vy? Aké peelingy máte najradšej?

2 komentáre:

  1. Ahoj, ako som videla tvoje video o "mojich bio obľúbených výrobkoch a značkách" rovno som si tento peeling objednala. No musim ti dať za pravdu... Vona super a tam to skoncilo... ALE!!! ja som si ho pomiešala s trochou jemneho vanilkoveho peelingu od Body shopu (zimna edicia) a teraz som celkom spokojna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Joj, ked som zacala citat tvoj komentar az mi srdce stislo popravde ale velmi elegantne si to vyriesila. Ja som si ho vcera v sprche zmiesala s tym olivovym a to bola teda mega blbost :/ nemam doma vanilkovy peeling, ale mam tusim jeden kavovy :D co by mohla byt este tiez celkom ok kombinacia.
      Skusim :) lepsie ako si nechat zodrat pokozku! Takze ja dakujem tebe za mega tip :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne