štvrtok 14. mája 2020

Tenkrát poprvé Kneipp

balenie Kneipp balzamu na pery

Prvá veta musí byť určite vysvetlenie tejto kúpy - marketing. Úplne vážne. Ak si pamätáte moje video o mojej zbierke balzamov na pery, tak viete, že nový fakt nepotrebujem. Ale toľko som videla tento balzam v časopisoch (českých), že som ho fakt nenormálne chcela :) A to vám hovorím, že fakt ma málokedy takto naláka reklama ako doteraz. Od minulého leta sa na neho stále pozerám a hovorím si, wow, aké pekné balenie, aký asi musí byť :) že som proste poľavila a kúpila si ho. A inak pre zaujímavosť :) je to úplne prvá vec, ktorú od Kneipp mám. 

Kneipp balzam na pery vanilka a cupuacu

Samotnú značku evidujem cez ich všakovaké soly a prípravky do kúpeľa. Tie by som si inak popravde tiež rada kúpila a vyskúšala, ale keďže nemám doma vaňu je to celkom bezpredmetné. Jeden sneak peak na príspevky, ktoré sa chystajú :) okrem balzamu som si predsa len kúpila ešte jednu vec! A to vám rovno hovorím, že tá bude hádam aj v top výrobkoch 2020 :) fakt! To je mega mega pecka!

Ale späť ku Kneipp Extra Care balzamu na pery. Na výber mali na Notino tri druhy - sweet scent (tento), cherry a soft scent. Čerešňa ma nelákala vôbec (predstavovala som si ju veľmi sladkú) a tak som vyberala medzi sweet scent a soft scent. Keď som videla, že sladká verzia je vlastne Cupuacu a vanilka už som nerozmýšľala ani sekundu. Cupuacu milujem! Je to jedna z mojich najobľúbenejších sladkých vôní, takže som vedela, že balzam bude minimálne pekný a voňavý :)

Kneipp vanilkový balzam na pery

Ten obal je fakt netradičný a krásny. Korkový spodok a plastový vrch. Obal je pomerne mohutný a pôsobí tak, že vydrží. Vôňa je krásna sladká - viac cítiť vanilku ako cupuacu. Je to taká sladučko vanilkovo- oriešková vôňa. Naozaj krásna! Balzam je na začiatku pomerne tuhý a potrebujete ho rozmastiť. Cca na piate použitie je už príjemný maslový a nanáša sa potom dobre a ľahko. Nemá žiadnu chuť :) 

Aj keď som ho nepotrebovala som vážne spokojná. Hydratuje super, vonia krásne a ten obal je nádherný. Môže byť :)

A čo vy a Kneipp? Máte niečo doma?

6 komentárov:

  1. Tak ten vyzerá lákavo. Páči sa mi obal a aj tá vona može byt zaujimavá. S touto značkou inak nemám žiadne skúsenosti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten obal je naozaj to, čo mi to predalo :) konečne nejaká zmena na trhu :))

      Odstrániť
  2. Vypadá skvěle. Kdybych o něm věděla, asi bych taky neodolala. Od této značky jsem měla tuším sprchové gely a moc hezky voněly.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To bude tá moja druhá recenzia :) objednala som si sprcháč a je vyslovene mega top najsam :)

      Odstrániť
  3. Kozmetiku Kneipp poznám dlhé roky, vyskušala som od nich uz mnoho produktov a zatial ma v ničom nesklamali. Tento balzam som kupila mamine minulý rok na Mikuláša :-) (ja som si kupila ružový) obe sme boli velmi spokojné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak ja som tiež rozmýšľala, či ružový zobrať mamine :) ale nikdy nie je neskoro :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne