utorok 9. júna 2020

Poznáte značku Nobea?

Nobea lak na nechty

Aby som odpovedala hneď na moju nadpisovú otázku ja nie :) O značke Nobea som počula prvýkrát, keď som minule na Notino používala môj hack, ktorý vám radím hádam v každom videu :) Že neviete o čom hovorím? Jednoduchá vec :) ak nakupujete na Notino a nemajú vtedy zrovna poštovné zdarma (fňuk) radím pozrieť si na stránke sekciu darčeky a akcie a tam nájdete zoznam všetkých výrobkoch, pri ktorých je jednak doprava zdarma a ku ktorým dostanete k nákupu nejaký darček. Často sa to fakt oplatí, lebo v zásade vám môže byť jedno, či si kúpite šampón Loreal alebo Schwarzkopf ak stoja rovnako - ale ak je k jednému doprava zdarma alebo nejaký fajn darček, prečo si nevybrať ten. Tak fungujem v zásade v 99% a vždy tam nájdem nejaký kompromis, ktorý mi urobí radosť a ušetrí dopravu. Ako teraz :) Doprava bola zdarma k značke Nobea, ktorá mi nič nehovorila a tak som povedala, že niečo si objednám, vyskúšam a ešte mi balík donesie aj kuriér zdarma.

Zaujali ma dve veci - fakt krásny rúž na pery a laky na nechty. Keďže mám teraz celkom lakovú krízu vyhral lak na nechty s gélovým efektom. Znelo to ako niečo, čo presne potrebujem, takže už len vybrať odtieň a dúfať, že ten gélový efekt nebude len vytlačený na obale laku. 

Na výber mali desať odtieňov a ja som hľadala niečo neutrálne. Ani nie červené ani nie hogo-fogo, niečo na každý deň, čo ma nebude rozčuľovať :) Našla som odtieň Dune Nude - ktorý vyzeral ako fialovo/ružová nude farba a to bolo niečo presne podľa mojej chuti :)

Nobea Dune Nude lak na nechty


Lak došiel a jasne, že som si ho hneď musela dať. Kým sa k nemu dostaneme - možno len pár slov o mojej lakovej kríze :) Aj by sa mi hodilo napísať, že som od korony viac doma a viac varím a periem a preto mi laky zrazu nevydržia tak dlho ale bola by to teda mega blbosť. Doma som od augusta 2018 a stále mega varím a upratujem, takže neviem v čom je ten háčik, ale laky mi zrazu vydržia žalostne málo. Ak 5 dní tak som rada. Takže som urobila takú vec, že som si reálne vyčlenila len laky, na ktoré viem, že sa môžem spoľahnúť a vydržia dlho a ostalo mi asi že 15 lakov (zo 116). A aj keď uznávam, že je to dosť :) jeden navyše ešte predsa len prežijem. 

A poďme na Nobea. Lak mal presne takú farbu akú som očakávala a chcela a nenachádza sa v mojej spoľahlivej 15-tke. Ideálna na celý rok a hodiaca sa podľa mňa aj tmavým aj svetlým rukám. Má veľmi dlhý a pohodlný aplikátor, takže nechty sa s ním lakujú veľmi príjemne. Krásne kryje už v jednej vrstve, ale mne by to nedalo a dala som si dve :) Lak inak naozaj pôsobí gélovo - veľmi pekne lesklo a upravene.

nechty nalakovaé s lakom Nobea Nude Dune

Používam ho teraz 3 týždeň po sebe a priemerne mi krásny na nechtoch vydrží 9-11 dní čo to, čo potrebujem a očakávam. Vyslovene ho skôr vidím odrastať zospodu ako lúpať sa alebo štiepiť sa. Takže gelový efekt je jednak na pohľad a jednak reálne na výdrž.

Za 5€ to bola určite dobrá investícia a je možné, že nabudúce prihodím ešte jednu farbu. Juch! Takže mám 16 spoľahlivých lakov :)

A čo vy? Koľko vám priemerne vydrží lak na nechtoch? Ako často si ich lakujete?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne