nedeľa 26. júla 2020

Ako sa stať gréckou bohyňou po domácky :)

Revolution London XX kolekcia


Na to, že leto je obdobie rozjasňovačov je až prapodivné, že sme tu doteraz nemali žiadnu parádnu recenziu! Treba určite rovno napraviť :) A aby som to dobehla, dnes si nedáme tip na jeden ale rovno na dva! Pretože aj keby som vám chcela povedať, ktorý je lepší nemôžem, lebo reálne neviem :) Ak si pamätáte Revolution prišli začiatkom leta s krásnou kolekciou XX By Revolution a ja som neodolala a vyskúšala som ešte dve krásky :)

Revolution London XX kolekcia púder a rozjasňovač


Ono neviem ako u vás, ale u mňa sú rozjasňovače neskutočne dôležitým kúskom na mojej beauty poličke. V zásade teraz fungujem na minime make-upe a užívam si viac menej nude make-up, kde je pekná a žiarivá pleť základ. A keď máte málo spánku tak si musíte tú peknú a žiarivú pleť zaobstarať inak ako prírodou :)

Ja som cca pred mesiacom začala používať Revolution Glow Fixx, čo je vám taká mega zázračná vec. Ono sa to javí ako bežný púder, ale keď si ho nanesiete budete šokované. Alebo možno nebudete, ak si čítate poriadne čo si objednávate :) Ja som bola v tom, že mám púder a rozjasňovač ale v skutočnosti mám čosi omnoho lepšie :)

Revolution Glow Fixx púder


Glow Fixx vyzerá na prvý pohľad ako klasický sypký púder. Keď si ho však nanesiete na pokožku, pokožka je síce krásne zmatnená a aj zafixovaná ale okrem toho je dokonalo prejasnená. Urobila som vám swatch aby ste videli, že to rozjasnenie naozaj nie je len na oko ako niektoré púdre radi tvrdia ale je naozaj krásne a výrazné. Ja mám púder v odtieni Lustre, čo je ideálna zlatistá farba pre bledulky. Ja to inak robím tak, že na čelo a bradu si dám klasický transparentný púder a tento si dám na líca, nos a lícne kosti. Vyzerá to podľa mňa fakt brutálne!

Gloww Fix púder v odtieni Lustre


Ak ste však náhodou verné svojmu klasickému transparentnému púdru určite odporúčam pozrieť si XXposure Highlighter, pretože to je wow. Niečo :) Asi jeden z najkrajších rozjasňovačov, aké mám doma. Nebudem vám klamať, že si ho celkom šetrím, pretože je dokonalý od balenia po samotné rozjasnenie :) Pokožke dá taký ten slnkom pobozkaný nádych a je úplne jedno, či niekam toto leto idete alebo nie, lebo s týmto výrobkom budete vyzerať ako grécka bohyňa :) Aspoň ja sa tak cítim :)

Revolution XXposure highlighter

Revolution XXposure rozjasňovač v odtieni Focus


Ak som vám náhodou dala chrobáka do hlavy tak moc dlho nečakajte pretože je to limitka :) A veď to poznáte - všetko dobré raz skončí :)

A čo vy a rozjasňovače? Tiež ich nikdy nemáte dosť?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne