utorok 21. júla 2020

Keď nepríde slnko, príde Nivea



Kto sleduje môj blog nejaký ten piatok ten vie, že som absolútny milovník mora a letných dovoleniek. Teda asi skôr všetkých dovoleniek :) tento rok si však pre istotu dávame pauzu a budeme sa pekne tešiť na to, čo nám prinesie budúce leto. Povedzme si pravdu - ono nám to more nikam neujde :) Ako si čítate tento príspevok mali by sme zrovna byť na peknej slovenskej dovolenke a keby ste náhodou potom mali na instagrame pocit, že fiuuu tá vyzerá nejak hnedo (muwuhahaaa - povedal na margo mojej kože nikto nikdy :)) tak sa nenechajte obalamutiť :) nie je to účinok žiadneho slnka, skôr stará dobrá Nivea.



Nakoľko mám  bielu pokožku a rozum myslím, že naposledy som sa oddávala opaľovaniu, keď som mala 15 rokov :) úplne vážne. Pochopila som, že tudy cesta nevede a čo človek s pekným olivovým podtónom nadobudne za hodinu ja za dva týždne. A načo? Veľa rokov som celú tému opaľovania ignorovala ale pred pár rokmi som nastúpila na vagón opaľovacích krémov a fakt si ich užívam. Tieto ,,nové" nerobia fľaky, ľahko sa umývajú a neurobia vás umpu lumpu ale dodajú vám pekný zlatistý nádych. Tento rok je mojím spoločníkom Nivea Firming and Bronze, pretože okrem opálenia ešte pokožku spevňuje - čo sa mi hodila hlavne pred dvoma mesiacmi, kedy boli posilky zavreté. Teraz síce už chodím cvičiť pravidelne takže eventuálne by som túto funkciu nepotrebovala, ale povedzme si pravdu - existuje niekedy dosť spevnenia?

Krém má veľmi príjemnú stredne hustú konzistenciu a čo fakt oceňujem je, že pokožku naozaj naozaj hydratuje. Niektoré samoopaľováky síce pokožku pekne stmavia ale vysušia a potom pne. Táto Nivea podľa mňa v prvom rade hydratuje, potom dodá pekný bronz a teda asi ešte aj spevní :) Keď sa krémujete mlieko vonia ako klasická Nivea čo je fakt pecka, ale nebudem vám klamať o hodinu budete cítiť taký ten samoopaľovací odór. A toto by ma inak strašne zaujímalo - existuje reálne nejaké mlieko alebo pena, ktoré tú vôňu nemajú? Ale že vôbec? Lebo Nivea ju eliminuje aspoň na začiatku (čo je podľa mňa pokrok) ale neskôr ju nachvíľu ucítite. Odporúčam preto natierať sa pred spaním, chvíľu to budete cítiť a potom zaspíte :) a ráno už nič necítiť.

Inak mlieko vôbec nefarbí :) momentálne máme biele povliečky a ja mám dokonca biele pyžamo a nikde nie sú fľaky. Jemine! To hlavné som vám nepovedala :) vo výsledku máte cca na tretí deň veľmi pekné, jemné opálenie. Pokožka získa akoby krásny bronzový nádych a pôsobí fakt zdravo, žiarivo. Keď sa chcete cítiť ešte lepšie odporúčam dať na kľúčne kosti trochu rozjasňovača, vyzerá to fakt brutálne :) 


A aby sme si dali na záver aj trochu dôležitej témy :) Krása je síce veľmi dôležitá ale zdravie je na prvom mieste. Či si trúfnete more alebo len pôjdete na kupko určite si pekne pokožku ochráňte opaľovacím krémom. U nás je klasika Nivea, či už ich parádny suchý olej (môj favorit) alebo klasický modrý krém. Inak vedeli ste, že je to 5v1? Ja nie :) ale teraz ako si pozerám tie fotky vidím to na vrchnáku. UVA, UVB ochrana, vodeodolný, hydratujúci a zanecháva hebkú pokožku. Keby som ja robila marketing v Nivea dám tam 6v1 - lebo ešte aj parádne vonia :) Takže aj keď nikam náhodou nejdete nezabudnete si chrániť pokožku :) Ja sa krémujem aj na prechádzku alebo ihrisko :)

A čo vy? Priznajte sa - letíte tento rok niekam? 

3 komentáre:

  1. I am looking for such an informative post for a long time. Thank you for this post. Thank you for sharing your expertise.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Thanks for sharing this amazing article, it is very informative post good work keep it up best courier service

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne