pondelok 3. augusta 2020

A už navždy bez odličovačov!




Ani som nečakala, že budeme tento rok cestovať toľko, koľko cestujeme. Ryanair sme nahradili za naše auto a zahraničie za naše Slovensko. A viete čo? Super. Nič nám nechýba a je fakt príjemné byť turistom vo vlastnej krajine. A viete čo súvisí s cestovaním? Balenie :) To sa nám doma výrazne zmenilo, pretože odkedy máme našu malú parťáčku balí sa mi fakt extrémne ťažko. Keď idete na týždeň do Tatier a počasie je od 15-27 stupňov, miestami s dažďom, miestami so slnkom je fakt ťažké nepobaliť celú skriňu. Do toho tu máme ešte element jedenia, čiže potrebujeme ešte celkom veľa náhradného oblečenia. Čiže, kde sa pri oblečení rozšupnem s Améliinym oblečením potrebujem sa uskromniť s našimi vecami. Takže žiadne také, že odličovacie oleje, mlieka, vody..Kdeže. Jedny vreckovky a vybavené. Keď sledujete môj blog tak viete, že nie som veľký fanúšik vreckoviek, pretože často majú problém odlíčiť riasenku ale! Ale! Nivea raz a zase nesklamala. Spomenula som si, že keď sme boli v Japonsku nemala som nič iné len dve balenia Nivea obrúskov tak som si povedala, že to vyskúšam zase. Čo najhoršie sa môže stať? Že pôjdem do drogérie a kúpim si odličovač. Ale viete čo? Fakt nebolo ale že vôbec treba. 




Naposledy som si so sebou zobrala tieto prekrásne micelárne 3v1 obrúsky - pretože si pamätám, že fakt dobre odličovali a navyše majú byť šetrné voči riasam, ktoré si podľa mňa pri obrúskových utierkach vytrpia najviac. A teraz tá situácia :) Amélii sme sľúbili, že už ideme do wellnesu a tá sa chcela rýchlo, rýchlo ponáhľať. Tak som si zobrala obrúsky a rýchlo sa začala odličovať, kým na mňa mala Amélia tisíc ďalších požiadaviek. A zrazu sa pozriem do zrkadla a ja som bola brutálne dobre a brutálne rýchlo odlíčená. Make-up, rúž, obočie a hlavne - aj tiene a mihalnice. Bez nejakého drastického šúchania očí, bez štípania, pnutia pokožky. Nič - proste rýchlo a fakt efektívne a dobre odlíčená. Wow. Tlieskam. A tak inak fungujem už pri každej ceste toto leto - neberiem si so sebou žiadne vody, úplne mi stačia tieto obrúsky. Ja som si ďalšie balenia dokúpila na nete a stoja okolo 4€, takže viete ich naozaj zohnať ľahko a rýchlo. Možno inak aj v drogérke :) ale veď viete, ja objednávam všetko, čo viem. 



A ešte jeden dôvod by som vám chcela dať, prečo sú také super! Ako jedny z mála majú zosilnené to veko - resp tú pásku, ktorou sa otvárajú a zatvárajú takže aj keď ich neminiete hneď na jednej dovolenke pekne vám ešte pomerne dlho vydržia. To zatváranie je kvalitné a ide tam menej vzduchu takže aj tie utierky sú super mokré a plné odličovacej tekutiny.

Takže ak sa chystáte niekam cestovať, nechajte kľudne vašu 10 krokovú rutinu doma a užite si rýchly a efektívny proces :) A ako bonus navyše máte mega krásne balenie :)

A čo vy? Cestujete tiež po Slovensku/ Česku?

2 komentáre:

  1. Mne tieto obrúsky prídu že nie moc dobre docistia a vyčistia pleť takže aj tak ešte musím použiť nejaké tonikum micelarku potom serum na noc kremík takže v podstate aj tak vlácim so sebou vždy furu kozmetiky :) a prečo už nenatacas videa?? bol to taký oddych sledovať ich

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bola prekvapená, že tieto výnimočne odlíčili naozaj všetko pekne :) Ale inak súhlasím :) Ďakujem za krásny komentár, popravde už ma to prestalo baviť a mala som pocit, že sa tie videa nikam neposúvajú ďalej a je to stále o tom istom. Aj mi to inak teraz chýba, hlavne, keď miniem nejaký výrobok a neukladám ho do tašky na spotrebované :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne