štvrtok 17. septembra 2020

Magické bylinky od babičky

 


Ak sledujete moj blog nejaký ten rok, tak viete, že značku Soaphoria v zásade milujem odkedy vznikla :) alebo možno pár rokov potom, odkedy som ju teda spoznala. Kvalitné slovenské výrobky s brutálne prelomovými a zaujímavými konzistenciami, krásnymi vôňami a kvalitným zložením. Už som to na blogu viackrát spomínala, ale vždy keď má nejaka kolegyňa v práci nejaký sviatok a ideme jej kúpiť nejakú kozmetiku, ktorá je dostupná v Auparku vždy ma mrzí, že ľudia idú radšej do Manufaktury akoby skúsili niečo nové (Soaphoriu) a rozšírili si obzory. Aj keď, ak vám mám pravdu povedať, na jednej strane sa fakt nedivím, pretože tie mladé unudené baby, ktoré predávajú v Soaphorii vedia tak pokaziť radosť z nákupu, že radšej tá Manufaktura s tými milými predavačkami. Keďže mne už dievčatá v Soaphorii pokazili náladu viackrát, keď boli strašne otrávené, že musia byť v práci a ja so mala očividne veľa otázok, už svoje radostné nákupy nenechávam na náhoda. Keď si chcem nakúpiť niečo zo Soaphorie, vždy si to pridávam do nákupu na stránke https://www.krasnakazdyden.cz/. 

Naposledy som ani nechcela nič objednávať, ale keď som videla, tú Babičkinu záhradu tak som musela. Bol to jeden z prvých peelingov, aké som zo Soaphorie mala a doteraz s rukou na srdci tvrdím, že to bol jeden z najlepších peelingov, aké som kedy mala. Ak ste ho nemali tak určite čítajte ďalej, po lete sa bude hodiť aj vám. Ozaj, možno len pre objasnenie. Babičkina záhrada sa premenovala na Magické bylinky - okrem zmeny názvu by malo ísť o ten istý produkt. 

A asi to najdôležitejšie teraz :) aký je peeling? No, o niečom by malo svedčať to, že to nie je moje prvé balenie. Je to jeden z mojich najobľúbenejších peelingov vo všeobecnosti, pretože má tú najkrajšiu a najnetradičnejšiu vôňu akú si viete predstaviť. Vo svete presladených vôní je toto najkrajšie spestrenie, aké existuje :) Je to naozaj ako mix byliniek, ktoré by ste si nazbierali v babičkinej záhrade - žihľava (ktorá prečisťuje), kamilka (ktorá ukľudňuje), praslička (vhodná pri kožných problémoch), lopúch (ktorý regeneruje) spolu robia tak krásny mix - že neviem, či sa bude viac tešiť váš nos, keď ucíti tú bylinkovú krásu alebo vaše telo, ktoré bude brutálne prečistené a premastené.

Ono ak si odmyslím tú vôňu, konzistencia Soaphoria peelingov je to, čo na nich milujem. Sú naozaj silno hrubozrnné ale sú tak namiešané v zmesi olejov, že telo je prečistené a hýčkané zároveň. Za mňa je to proste a jednoducho naozaj jeden z najlepších peelingov ever. A navyše cena je okolo 8€ čo je za veľký peeling v kvalitnej sklenenej nádobe s kvalitným zložením naozaj super.


Ja určite odporúčam všetkými dvadsiatimi a keďže nás čaká podľa mňa to najťažšie obdobie v roku odporúčam aj zrovna v tejto vôni, ktorá je neskutočne relaxačná a príjemná. Mne už nejednu sobotu dopomohla k lepšiemu spánku.

A čo vy a peelingy? Dajte nejaký dobrý tip :)


2 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne