piatok 5. marca 2021

Nuxe! Zase :)

 


Takú Nuxe vlnu mám doma momentálne. Na poličke sprchový olej, na nočnom stolíku krém na tvár a krém na ruky. A keďže s ním už musím pri používaní vždy potriasť znamená to len jedno! O chvíľu je preč a to znamená, že je najvyšší čas na recenziu. Keďže už netočím videá nemôžem vám ho zrecenzovať v spotrebovaných (fňuk) tak aspoň takto.  Ani neviem, čo sa stalo, že sa zo mňa stal taký Nuxe fanúšik. Veľký faktor zohráva aj to, že každý výrobok, ktorý som doteraz vyskúšala bol fakt brutálny a preto po každej dobrej skúsenosti prišla ďalšia a ďalšia objednávka.

Nuxe krém na ruky je trochu boujie záležitosť, čo si budeme klamať. Ak máte suché ruky stačia vám aj omnoho lacnejšie krémy, ale povedzme si na druhú stranu druhú pravdu - skôr vás pohýčka krém na ruky ako krém na nohy :) aspoň pre mňa je to taký super pocit, že keď idem spať a dám si ho na ruky mám taký luxusný brutálny pocit. 

A zase aby som bola zcela úprimná :) tá cena naozaj nie je hrozná, práve naopak. Keď som bola minule v drogérke bola som prekvapená, koľko tam stoja krémy na ruky. Na https://www.parfemy-elnino.sk/  stojí 5 €, čo je cena bežného drogérkového krému. 

A tento teda naozaj bežný, ani obyčajný nie je. Má takú tú krásnu jazmínovú typickú Nuxe vôňu, ktorá na mňa pôsobí veľmi elegantne a luxusne. Má stredne hustú konzistenciu a nie je vôbec mastný. Do pokožky sa vpije hneď a ruky ostanú hebké a jemné. Veľmi, veľmi príjemný pocit. Má 50ml ale stačí ho naozaj málinko. Vôňa vydrží inak veľmi dlho, keď sa niekedy v noci budím s Améliou stále mi krásne voňajú ruky. 

Ak ste ho nikdy doteraz neskúšali, lebo ste sa možno báli vyššej ceny, tak už neváhajte :) Bude to aj vaša malá radosť v tomto chmúrnom svete :)

A čo vy? Čo ste si naposledy dopriali?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne