pondelok 22. februára 2021

Thierry Mugler po piate :)


Pred nedávnom sa ma niekto v komentároch pýtal, že koľko mám vlastne doma parfumov. Keď som videla tú otázku prešiel mi trochu mráz po chrbte, lebo viem, že za to naposledy do mňa rýpala mamina niekedy na jeseň a viem, že ich bolo 36 a rovnako viem, že odvtedy mi ich ale že hojne pribudlo. Tak som rozmýšľala nad tým, či si ich chcem ísť zrátať, alebo nie. Ale povedala som si, že idem, možno, keď to číslo uvidím budem menej úchylná na parfémy a dám si nachvíľu pokoj. Little did I know, že si nasledujúci týždeň jeden objednám :D takže vám rovno hovorím, že nie vždy pomáha aj keď o svojom probléme viete :D Každopádne :) Ak budem počítať len luxusnejšie parfémy tak ich mám momentálne....veľa :) fakt veľa. Fakt. 43. Vravela som, že veľa. Ale. Nie, že by to ospravedlňovalo môj stav ale chcela by som povedať, že parfémy používam naozaj denne. Lockdown/nelockdown, či idem von, nejdem, je to pre mňa proste moja súčasť. Milujem ich, viažu sa mi k nim spomienky a pre vašu radosť nejdem moju závislosť meniť, takže sa môžete tešiť na 4 plánované recenzie mojich noviniek :)


Dobre. Keď sme si všetko vyjasnili treba povedať, že Thierry Mugler Womanity nie je fakt novinka. Ani na mojom blogu ani vo svete parfémov. Ak sa nemýlim toto je moje asi piate balenie a tento parfém tak MILUJEM, že vždy keď vidím, že mi ostáva cca 15ml začnem to veľmi veľmi veľmi explicitne dávať najavo manželovi, že by som sa veľmi ale veľmi potešila, keby som tento parfém dostala k nejakému blížiace sa sviatku. A aby som mu dopomohla tak striehnem ako jastrab na Notino, či nie je v zľave, a keď náhodou je tak ho atakujem linkami a pripomienkami. 

Ono totiž vec sa má tak, že vo všeobecnosti si sama kupujem lacnejšie parfémy - ako sebe darček pre radosť, ale keď ide o takéto drahšie kúsky posúvam info rodine :) a veľmi sa poteším k sviatku. Hovorím to už roky rokúce - z materiálnych vecí pre mňa neexistuje lepší darček. Nie je nič, čo by tak viazalo spomienky ako parfém a možno preto ich mám tak veľmi rada.

Ak máte radi drevité vône určite odporúčam Thierry Mugler Womanity vyskúšať, ak ste ho ešte nevoňali. Tým, že je to moje piate balenie je vám asi jasné, že je to jedna z mojich top vôní. Je veľmi silná, výrazná, sladká a určite skôr na jeseň a zimu ako leto. V lete by to bol podľa mňa pomerne veľký bolehlav. Tak ako všetky Mugler vône aj táto vydrží od svitania po súmrak :) Hlavnou zložkou sú figy, ktoré tam ja osobne necítim, ale popravde fakt neviem ako figy voňajú - čo vám však poviem, že je to naozaj sladká, drevitá, silná výrazná a určite ovocná vôňa. Je to veľmi netradičný mix, ktorý by som nekupovala naslepo. Mne vône drží na kabáte aj týždne potom, ako som ju mala - takže intenzity sa naozaj nemusíte báť.

Keďže zima ešte nekončí, nikdy nie je neskoro na nový zimný parfém :)

A čo vy? Koľko je ich na vašej poličke?
 

2 komentáre:

  1. Wau, tak to je zbierka. o tomto som vždy snívala, že budem mať parfum na každý jeden deň, na všetky možné príležitosti. Ja mám doma dva :D ale verím, že si časom svoju zbierku rozšírim:)

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj u mna to zacinalo snom :) a bum zrazu je z neho realita :) drzim palce, nech ti to vyjde rovnako :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne