pondelok 1. marca 2021

Darčeky, darčeky :)

 


Ja vám stále hovorím, že keď objednávate na Notino :) pozerajte si sekciu akcie a darčeky, lebo na veeľa percent tam vždy nájdete nejaký dobrý darček k objednávke. Ja som robila objednávku naposledy začiatkom februára a dostala som darček, ktorý ma fakt potešil a tak mi rozšíril obzory, že si ďalší kúsok dokúpim sama. 

Priznám sa, že značku Nobea vôbec nepoznám a do hlavy a mi dostala len vďaka Notino. Dosť často býva k nákupom tejto značky poštovné zdarma, alebo nejaký darček a ja to rada využijem. Paradoxne som vďaka týmto akciám spoznala Nobea laky na nechty - ktoré sú fakt brutálne a držia nekonečne dlho, Nobea linku, ktorá má naozaj neskutočne sýtu čiernu a veľmi dobrý hrot a teraz najnovšie lesk na pery. 


Ako som spomínala začiatkom mesiaca bola akcia, že k nákupu nad 50€ ste si v košíku mohli vybrať Nobea lesk na pery. V čase, kedy som robila objednávku ja boli na výber dve farby - jedna prekrásna valentínska sýtočervená a druhá krásna nude béžová. Podľa obrázku bola fakt krásne obe, ale keďže mám pocit, že keď si dám červenú pútam na ihrisku viac pohľadov ako je treba, zvolila som béžovú. Teda pútala som, aby ste si nemysleli :) v čase lockdownu a rúšok pútam pohľady tak akurát Amélie a manžela :D 


Lesk, ktorý mi došiel bol Nobea Matte v odtieni Peachy Nude. Zcela úprimne a paradoxne - je to najkrajší nude lesk, aký mám doma. Paradoxné na tom je to, že som ani poriadne nevidela ako vyzerá a dostala som ho ako darček k nákupu.

Lesk má naozaj prekrásnu nude farbu, ktorá neskutočne lichotí mojej pleti. Nie je ani svetlá, že vyzerám ako chorá, ani tmavá, že by to bolo proste too much. Je to prekrásna akurát nude hnedá. Mne sa teda veľmi páči. A to ani nie je všetko. Lesk má veľmi príjemnú konzistenciu - nelepí a rýchlo zasychá. Potom drží ako prikovaný ale pozor! Nevysušuje pery. Mne vydržal pekne celé doobedie s rúškom a dokonca aj obed doma. Potom som si len zotrela pery servítkou a čo je najlepšie - lesk odišiel, ale ostala mi taká pekná nude farba na perách.

Teraz, keď viem, aký je parádny si určite kúpim nejaký ďalší. Možno aj ten červený provokujúci bio matky na ihrisku :)

A čo vy? Čo ste naposledy dostali ako darček k nákupu?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne