piatok 16. apríla 2021

Nočná maska, ktorá stojí za to


Na začiatku týždňa som vám sľúbila, že toto bude maskový týždeň a sľub dodržujem :) v pondelok sme si dali dennú masku na prečistenie pokožky a dnes si dáme nočnú masku, ktorá dodá pokožke hydratáciu a odstráni z pokožky znaky únavy. A verte mi, odstrániť znaky únavy je niečo, čo potrebujem ako soľ. 

Nočné masky používam intenzívne asi rok a pol. Je síce pravda, že doma ich mám niekoľko rokov, ale každý týždeň, poctivo ich používam od korony. V strede týždňa alebo pred nejakým dôležitým dňom si na noc doprajem výživu naviac a dám si príjemnú nočnú masku. Pre každého po tridsiatke je to podľa mňa šikovná vec, pretože táto maska absolútne nevyžaduje veľa námahy a dodáva veľa výsledkov. Ja som na https://www.parfemy-elnino.sk/ pri mojej poslednej objednávke našla zase jeden zlatý grál tak vám o ňom idem rovno napísať :)


Aj keď sa to nezdá, ono tých nočných masiek nie je na trhu toľko a veľa z tých, čo sú fakt nie sú dobré. Aj keď majú napísané, že poskytujú intenzívnu hydratáciu, ak máte suchú pleť ako ja je veľká šanca, že vás bude hodinu po nanesení pnúť celá pokožka, nie to, že by mala maska hydratovať pleť celú noc. Preto som si v tomto prípade povedala, že som ochotná aj trochu investovať, ale paradoxne ani nebolo treba. Na El Nino som našla nočnú masku od Payot, ktorá bola v čase kedy som ju kupovala v super akcii a nestála ani desať eúr. Payot je za mňa veľká a luxusná značka takže asi si viete predstaviť akú som mala radosť.

Maska je úplne ideálna na jar a leto, pretože má príjemnú gélovú konzistenciu. Ono konzistencia nočných masiek je taký ošemetná. Nechcete, aby bola maska príliš ľahká, aby hydratovala, ale ani príliš hutná, aby sa vám celá neotlačila do vankúša, namiesto toho, aby sa vpila do pokožky.

Ja si preto masku dávam hodinu pred spaním, nech sa stihne vsiaknuť a zároveň nech vidím, či bude pokožku reálne hydratovať. A táto maska spĺňa aj aj! Vpije sa, ale nádherne hydratuje a vôbec nepne. Maska má jemne oranžovú farbu (ale tým, že sa vpije nešpiní vankúš) a obsahuje ,,super ovocie" ako acai a goji. Tým pádom nielen krásne vyzerá ale aj krásne vonia. Je to veľmi príjemné spestrenie, čo si budeme hovoriť :)

Maska bojuje proti únave, dodáva hydratáciu, redukuje známky starnutia a ráno by mala na pokožke vyvolať efekt prespatej noci. Jedno vám poviem - moje noci sú všetko len nie prespaté :)) a ráno vyzerám paradoxne celkom ok, takže niečo tá maska robí. Ja som teda fakt nadšená a po dlhej dobe som našla nočnú masku, ktorá stojí za zrecenzovanie :)

A čo vy? Je tu ešte nejaký fanúšik nočných masiek? Poznáte Payot? Odporúčate dačo?





 

1 komentár:

  1. Tuto kosmetickou značku jsem ještě nezkoušela, ale teď jsem nad ní celkem přemýšlela. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne