piatok 28. mája 2021

Domáce farbenie obočia

Domáce farbenie obočia s Delia farbou

Delia Cosmetics Color Cream farba na obočie


Domáce farbenie obočia je pre mňa vec, ktorú sledujem od malička. Tým, že má moja mamina ryšavé vlasy často si farbila obočie doma sama a nikdy mi to neprišlo ako niečo, čo by bolo nejako extra náročné, alebo by som potrebovala dať robiť niekomu inému. 

Úprava obočia je rýchla, pohodlná a  nemáte ju ako pokaziť a šetrí to čas a peniaze. Čas preto, lebo keď si obočie doma nafarbíte, nasledujúce týždne vám ho už len jemne stačí doklepnúť ceruzkou alebo tieňom a peniaze preto, lebo jedna celá súprava na farbenie vám vydrží roky roky rokúce a na Notino stojí okolo 3 €. Pre porovnanie jedno farbenie obočia v salóne stojí okolo 10 €.

Delia Cosmetics Color Cream farba na obočie v odtieni Dark Brown

Ja osobne si farbu na obočie kupujem už roky od značky Delia a poradila som ju kopec babám v mojom okolí (najmä počas zavretých salónov počas covidu) a všetky boli spokojné. 
Pred mesiacom som si objednávala nové balenie - Delia Color Cream v odtieni Dark Brown a keďže som zase mega spokojná, znamenalo to, že je čas na recenziu :)

Balenie obsahuje návod, nádobku na miešanie farby, miešatko, farbu a oxidačné činidlo. Postup je fakt jednoduchý - zmiešate farbu s činidlom a nanesiete na obočie :) Fotky, ktoré tu mám pre vás dnes (pred a po) sú po 10 minútach pôsobenia a obočie je fakt vyplnené, má tvar a peknú farbu. 

Veď uznajte samé :)

Obočie pred použitím Delia Cosmetics Color Cream

Obočie po použití Delia Cosmetics Color Cream

Priznám sa, že niekedy nie som úplne najporiadnejšia a stane sa mi, že mám farbu na obočí dlhšie, ako by som mala mať, ale ešte nikdy sa nič nestalo. Pokožka ma nikdy nepálila, nemala som ho čierne ani nijako poškodené. Naozaj, veľa hudby za málo peňazí.

Za mňa - či máte svetlé alebo tmavé obočie, pred letom sa o tejto vecičke oplatí vedieť a určite sa oplatí nebáť sa používať domácu farbu. Či už pôjdete k moru, na kúpaliská, chaty alebo stanovačky čím menej make-upu tým lepšie ale vďaka takejto maličkej veci sa 100% budete cítiť krajšie a upravenejšie. 

A čo vy? Je tu ešte nejaký fanúšik domáceho farbenia?
 

1 komentár:

  1. Tiež používam túto značku rada ale ten čierny odtieň príde mi ze mi farba potom dlhšie vydrží aj keď raz za mesiac chodím kozmeticke ktorá mi upraví a nafarbi obočie vydrží mi to dlhšie a potom keď už vidím ze mam bledsie dofarbim si sama týmto doma odporúčam tiež :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne