pondelok 3. mája 2021

Sally Positive :)

 

Už som to spomínala viackrát, ale odkedy som išla na materskú vo veľa veciach volím nad kvantintou kvalitu. Jednak z praktického hľadiska - máme doma tretiu obyvateľku a teda pribudlo nám hojne jej vecí :) a jednak som pochopila, že nie nadarmo sa niekedy oplatí za veci priplatiť. Alebo, aj nemusíte priplatiť, stačí dobre googliť. Odkedy som doma a moje nechty dostávajú zabrať neustálym upratovaním, umývaním, varením pochopila som, že ak nechcem aby mi lak vydržal tri dni musím si kúpiť nejaký kvalitnejší. Zo všetkých na trhu mi jednoznačne najkvalitnejšie prídu Sally Hansen laky, ktoré stoja v drogérke fakt veľa a paradoxne na https://www.parfemy-elnino.sk/ fakt málo. Vždy ich tam striehnem a v akcii nemáte problém nájsť Sally Hansen lak za cenu okolo dvoch eúr a niekedy dokonca aj menej.

Amélia mi v poslednej dobe ukazovala v časopisoch pekné baby pink ružové laky a keďže sa jej vždy chcem páčiť :) tak som hľadala nejaký podobný tomu, čo sa jej páči a našla som Sally Hansen Complete Salon Manicure v odtieni 242 Mauvin on Up - čo je prekrásna nude/baby pink ružová farba. Presne podľa prineznovského vkusu mojej dcéry :) 

Lak stál na Elnino čosi cez dve eurá a mal obrovské takmer 15ml balenie, takže úprimne, aj keby stál viacej stále by sa to oplatilo, lebo ten lak človek podľa mňa neminie nikdy. Lak má veľmi dobrý hrubý aplikátor, s ktorým sa nechty lakujú jedna radosť a máte ich nalakované rýchlo a efektívne.


Na dosiahnutie pekného efektu stačia dve vrstvy a mne s nadlakom a podlakom vydrží lak v krásnej forme (aj napriek namáhaným rukám) s prehľadom takmer dva týždne. Estetickým problémom začne skôr byť, že mi lak začne odrastať, ako to že by sa štiepil alebo olupoval.

Odlakovať ide veľmi ľahko :) 

Ak nie ste typ, čo si mení laky každé tri dni podľa oblečenia a chcete mať len pekné nechty s minimom námahy dávam určite do pozornosti tieto laky. Nič nie je lepšie potvrdenie efektivity ako žena na materskej čo denne varí, upratuje, umýva :) Na to by mohli v Sally Hansen robiť reklamy :)

A čo vy? Na ktoré laky nedáte dopustiť? 

1 komentár:

  1. Pěkný lak, ale mně bohužel laky na nehty nevydrží, mám je špatné, takže ani Sally Hensen ne :D už jsem měla.
    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne