štvrtok 3. júna 2021

Ešte stále doma

Éra domáceho farbenia vlasov

obal farby na vlasy Loreal Excellence creme

Minulý rok som si o tejto dobe myslela, že už si doma isto vlasy farbiť nebudem. Ale pri tomto farbení som si hovorila, že je to už určite moje posledné a verím, že v lete sa konečne vidím v bezpečí s mojou kaderníčkou. Také to nadšenie z farbenia vlasov doma vystriedala pomerne veľká nechuť a fakt sa teším, kedy sa mojich vlasov chytí niekto iný. Nechuť je ale asi zlé slovo, skôr ide o to, že doma si viem prekryť šediny a dodať vlasom trochu lesku, ale fakt by to už chcelo nejakú zmenu a tentokrát nie v štýle, že mi manžel namiesto 3cm odstrihne 20.. Proste takú poriadnu, peknú a hlavne profesionálnu :)

Loreal farba na vlasy Excellence Creme

Ale pointa tohto príspevku nie je nadávať na to, že som sa niekoľko rokov nedostala ku kaderníčke, skôr vám povedať, že som po rokoch našla fakt brutálne dobrú farbu a prekrásny odtieň, ktorý chytil ešte krajšie, ako som čakala. Ak si pamätáte pred pár mesiacmi som vám povedala, že prestávam experimentovať s riasenkami a budem si kupovať už len Loreal, pretože u nich viem, že sú kvalitné a naozaj robia prekrásne riasy. A takto isto som sa teraz rozhodla s farbami na vlasy a už si budem kupovať rovnako len Loreal Paris, pretože u nich viem, že farba nebude o 4 odtiene tmavšia, vlasy suché ako seno a hlavne, že vydrží na vlasoch reálne niekoľko mesiacov. Nehovorím, že vždy to bude len jedna Loreal farba, ale naposledy som si objednala Loreal Paris Excellence Creme a fakt tlieskam a fakt vám ju mega, ale mega odporúčam.

Loreal balzam a šampón po farbení vlasov

Bude to podľa mňa inak nejaká vynovená verzia, pretože farba obsahuje okrem klasických vecí (farba, činidlo, rukavice, návod, maska) aj šampón, čo som doteraz nikdy nevidela. Inak tá maska! Celkovo Loreal priložené masky na vlasy nikdy nedávajte bokom a fakt ich vždy použite, podľa mňa sú úplne mega! Krásne voňajú, vlasy ošetria, a uzamknú farbu. 

Samotná farba mi chytila naozaj krásne, aj napriek tomu, že po nie úplne dobrej skúsenosti so Syoss farbou mám pomerne tmavé vlasy. Vlasy majú krásny orieškový nádych, dokonca sú o čosi svetlejšie a sú krásne lesklé. Zmeny si všimlo kopec ľudí v mojom okolí, takže to nebol len môj pocit. Šediny sú prekryté, vlasy lesklé a vôbec nie suché. Jednoznačne super farba!

A čo vy, pochváľte sa :) už ste boli u kaderníčky?

 

2 komentáre:

  1. Chodím ku kadernícke pravidelne na farbenie melir a tiež nejaké to prvotné zakrytie sedin takže som zvyknutá na ňu a tie farby co namieša ona dlhšie vydržia čiže lepšia kvalita vlasov atď a chodila som aj cez koronu aj teraz takže mňa tento problém nejak nezastihol :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlas, že profi farby dlhšie vydržia :) závidím odvahu, verím, že sa onedlho pridám do klubu odvážnych aj ja :))

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne