pondelok 21. júna 2021

Konečne mám aj foto ako dôkaz!

Avon voňavá pena do kúpeľa

pena do kúpeľa Avon Bubble Gum

My čo nemáme vane môžeme o luxusoch ako plná vaňa, relax vo vani len a len snívať. Ja osobne by som vaňu až tak nepotrebovala, kým som bývala doma s rodičmi mali sme obrovitánsku rohovú vaňu a podľa mňa mala som ju napustenú asi raz v roku, ale vždy mi prišlo, že Amélii by sa vaňa mohla páčiť a tak som si povedala, pred pár týždňami, keď sme boli na dovolenke, že si splním môj penový sen prostredníctvom nej a kúpim tú najsladšiu penu, čo nájdem. Keďže som nevedela, či sa jej pena bude alebo nebude páčiť (lebo to fakt neviete :D nechcela som do nej nejak veľa investovať. Na Notino mali kopec prípravkov do kúpeľa, takže stačilo len vybrať cenu a najlepšiu vôňu :)

Po dlhšom výbere bol výber v zásade jednoznačný a najviac ma zaujala Avon Bubble Bath Bubble Gum pena. Pena má 500ml stojí čosi pod 4 € a vonia ako tie najsladšie Pedro žuvačky. Mňam! I keď som nevedela, aká bude reakcia u Amélie, ja som sa do peny zamilovala na prvý ňuch! Tá najsamnajsamnajsam sladšia a najsamkrajšia vôňa. Penu som mala na stolíku nachystanú asi dva týždne pred dovolenkou a smiešne bolo, ako sme ju celá rodina chodili voňať niekoľkokrát denne. Keď ma niekto v robote vytočil stačilo ovoňať trochu žuvačkovej peny a hneď bol deň krajší. To si inak ani neviem predstaviť, ako dobre by mi padlo ľahnúť si do vane plnej tejto nádhery. 

pena pri použití Avon Bubble Bath

A prišiel deň D :) Došli sme na dovolenku a mohla som vyskúšať, ako bude Amélia reagovať na túto voňavú nádheru! A mala som pravdu! Bola absolútne nadšená! V mobile mám asi dvadsať fotiek ako sa nenormálne v tej vani teší, raduje, výska! Nebudem vám klamať :D ja sama som potom vyskúšala tú penu a bola fakt brutálna. Hustá, voňavá a navyše vôbec nevysušovala pokožku.

Tak už teraz vydumať len jedno, či na ďalšiu dovolenku kúpiť tú istú alebo vyskúšať novú :) 

A čo vy a peny do kúpeľa? Kupujete? Kde? Ktoré? 

2 komentáre:

  1. Nuz ja by som asi mala trochu obavy lezat v hotelovej vani. Predsa len doma viem ako som vanu umyla a ze splna moje naroky na hygienu. V hoteli nikdy neviem, aka chyzna ma prave sluzbu, pripadne kto vsetko v tej vani uz lezal.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja asi podľa typu hotela :) v tomto som stým problém nemala :) ale áno, chápem, čo píšeš :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne