piatok 23. júla 2021

Chloé L’Eau

Vôňa môjho leta

parfém Chloe L Eau

Letné parfémy sú pre mňa pomerne ošemetná vec. To by ste nečakali, že? Skoro všetky totiž obsahujú citrusové tóny a tie ja fakt nemusím. Zosobnením letného parfému je pre mňa Dolce and Gabbana Light Blue, ale keďže tento parfém patrí do cenovej relácie, ktorú si zvyčajne pýtam k sviatkom - a nejak som ho k žiadnemu sviatku nedostala vlastne nemám letný parfém. Akože nejdem sa ľutovať, kto sledujete môj blog viete, koľko mám doma parfémov :D ale pointa je, že letné kúsky vo všeobecnosti nie sú moja parketa. Mám radšej ťažšie, silné, jesenné a zimné vône. A o to viac, že málokedy sa mi stane aj pri hľadaní parfému, že nájdem nejaký jemný, svieži, letný. Nejak ma to vždy ťahá k tým ťažkým :)

Ale! Vesmír zase nejak zapracoval na tom, aby som nebola ochudobnená ani v lete :) Ako som si robila na Notino môj wishlist, vždy sa pozerám, či náhodou nie sú nejaké parfémy, ktoré tam mám v akcii. Či už, že majú poškodené balenie, odstreknutý strek alebo nemajú krabičku. Takto som si tam kúpila už niekoľko, paradoxne nikdy im fakt nič nebolo a ja som mala super vône za ooooomnoho menej peňazí. A ako som takto hľadala naposledy našla som odstreknutú Chloé L’Eau. Vôbec som netušila o ktorý Chloe parfum ide. Páčilo sa mi balenie a cena :D Tak ale uznajte, fakt krásne ružové balenia a cena za 100ml bola okolo 34 €. Nebolo mi treba viac. 

používanie parfému Chloe L Eau

Prečítala som si fakt fakt veľa recenzií na internete aj na Notino a vyšlo mi, že by to malo voňať, ako ľahká, svieža a ružová Chloe. Ružovou myslím, že ako ruže - kvetiny :) Aj v zložení nájdete ružu, magnóliu, liči či grapefruit. Povedala som si, že idem do toho, fakt mám neskutočne rada všetky Chloe vône a nemôže to byť taká katastrofa. Ak by aj, v okolí mám kopec dievčat a nejakému by sa už vôňa isto páčila. 

Parfém mi došiel domov a tvárila som sa asi tak ako na fotke vyššie. NESKUTOČNE šťastnáá! Bola to totiž opäť jedna tá šťastná kúpa, kde som za fakt dobré peniaze urobila MEGA kúpu. Parfém vonia naozaj prekrásne. Letne, jarne, relatívne sviežo, kvetinovo a určite veľmi ružovo. Je tam malý pudrový náznak Chloe ale inak je to krásna ženská ružová vôňa. Mne veľmi pripomína Jo Malone ružový parfém, pretože tá ruža nevonia synteticky ale naozaj krásne. Balenie je navyše prekrásne a výdrž veľmi dobrá. Tak som predsa len našla nejaký letno- jarný parfém. Teraz mám ešte zálusk na tú Tangerine verziu :) Máte ju niekto?


obal parfému Chloe L Eau

Inak parfém mal byť ostreknutý a asi vrátený niekam. Nespozorovala som, že by tam niečo chýbalo a krabička bola absolútne nepoškodená. Tak si z tohto článku vezmite dve veci - pozerajte si na Notino poriadne akcie :) a nebojte sa odstrekov a určite vyskúšajte túto Chloe, je romanticky nádherná.

A čo vy? Aký je váš letný parfum?
 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne