pondelok 26. júla 2021

V lete ani na krok!

Ak sledujete môj blog tak viete, že už niekoľko rokov sa v lete nepohnem bez opaľovákov na tvár, či BB krémov. Opaľovacie krémy na tvár som hádam ešte ako 15 ročná obkukala od mojej svokry :) a odvtedy si naozaj dávam pozor na to, aby som ich v lete používala poctivo. Aby som zase bola ale úprimná - nedávam si ich bežne denne pod make-up, nosím ich len vtedy, keď idem k vode či robiť nejaký šport. Denne však používam BB krémy alebo make-upy s vysokým SPF, aby som si túto ochranu vykompenzovala iným spôsobom. A dnes tu mám pre vás mojich dvoch obľúbencov, ktorých v nejakej podobe používam vyslovene roky a stále ich nájdete v Avon katalógu, či v Avon e-shope. 

Avon BB krém bol prvý BB krém, ktorý mi zmenil pred rokmi pohľad na BB krémy. Pamätám si moje zdesenie prvým Garnier BB krémom a keby mi Avon v rámci nejakej spolupráce neposlal pred xyz rokmi ich vtedajší BB krém, myslím si, že by som BB krémy nepoužívala doteraz :D potom sa môj vzťah voči nim pomaly a postupne začal zlepšovať. BB krémy som si brávala na dovolenky k moru, alebo som ich používala cez víkend, keď sme nemali nič extra na pláne. K najväčšej zmene došlo na mojej materskej, kedy BB krémy nahradili make-upy - pretože som zrazu začala mať iné preferencie. Začala som hľadať výrobky, ktoré nie sú hutné, pleť zjednotia a ktoré si viem naniesť veľmi rýchlo, ideálne aj bez zrkadla a prstami. Takže BB krém vyhral na plnej čiare. 

Táto novinka spĺňa všetko, čo som povedala. Pokožku krásne zjednotí, dá sa naniesť aj prstami, drží celý deň a navyše má SPF 45, čo je sen. Dve doplnkové veci ako bonus - vonia prekrásne ako melón a zmatňuje pokožku, takže sa nelesknete ako palacinka :) Aj napriek tomu, že som už nastúpila do roboty stále si drží moje prvé miesto a mám ho fakt rada. 


 Druhá vec je super vec najmä ak cestujete. Pre nás to teraz nie je úplne aktuálne, ale už pred rokmi som si všimla, že Avon robí tieto face and body opaľovacie krémy s vysokým SPF, ktoré nestoja veľa peňazí a majú 50ml. Pre mňa bol vždy problém, keď sme išli niekam s Ryanairom, že všetky moje opaľováky mali veľké balenia. Tento má malé, šikovné balenie a navyše je tak šetrný, že ho kľudne môžete používať na tvár. Pokožku hydratuje, ochráni a čo je najlepšie - zaschne v sekunde a nenecháva mastný pocit. Navyše je vysoko odolný voči vode, takže aj keď budete vo vode hodinu :) nemusíte sa vôbec báť.

A čo vy? Čo je vaša tohto - letná výbava?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne