nedeľa 19. septembra 2021

Objem, objem, objem

 John Frieda Luxurious Volume

vlasová kozmetika John Frieda

Ak sledujete môj blog alebo instagram nejaký ten piatok, tak viete, že korona neurobila mojim vlasom úplne dobre. Domáce farbenie, domáce strihanie si zarobili na jednu veľkú katastrofu a ako som to už viackrát spomínala, odkedy je Amélia v škôlke mojím veľkým predsavzatím je starať sa o seba viac. Vlasy som zverila do rúk profesionálom a rovnako sa teším na pravidelné návštevy kaderníčky. Niekde proste treba začať :) A tak ako predtým mojím vlasom chýbal lesk, objem aj pekný strih konečne môžem povedať, že už im nechýba nič. S objemom pomohol určite lepší strih ako od môjho manžela :) a verím, že aj moji nový pomocníci k kúpeľni. 

Po rokoch som zase vyskúšala vlasovú starostlivosť od John Frieda a musím povedať, že tak ako som bola spokojná predtým, som spokojná aj teraz. 

šampón John Frieda

Pozerala som na Notino, ktoré duo vyskúšam (viackrát som to spomína, že mám rada, keď mám šampón aj kondicionér z rovnakého radu) a našla som sadu pre objem vlasov. To bolo reálne niečo, čo som fakt potrebovala a tak som si vybrala John Frieda Touchably Full šampón
Čo ma potešilo ako prvé bolo, ako šampón brutálne krásne voňal. Je to taká tá krásna vôňa ako v kaderníckom salóne. Mne osobne pripomína hrušky, ale vezmite si nejaké príjemné sladké ovocie. Mňam! 
Šampón má veľmi príjemnú gélovú, ale hustú konzistenciu a je bezfarebný. Brutálne dobre sa nanáša a aj pri malom množstve neskutočne dobre pení. Toto je niečo, čo fakt môžem - aj keď to možno nie je pravda, ale pre mňa čím viac peny, tým lepší pocit, že mám naozaj umyté vlasy. Umytie je rýchle, pena sa dobre vymýva a pokožka nijak nesvrbí, nepne, neštípe.

kondicionér John Frieda

Z rovnakého radu som si vybrala aj kondicionér John Frieda Touchably Full Conditioner, ktorý je tak dobrý, hydratačný a výživný, že nepotrebujete ani masku. Kondicionér opäť prekrásne vonia - ale menej sladko. Stále výrazne a krásne ale menej hruškovito. 
Má mliečnu farbu a konzistenciu ako maska na vlasy. Ja ho nechávam pôsobiť také dve tri minútky - kým si umyjem zvyšok tela, alebo si spravím rýchly peeling. Potom jednoducho umyjem vlasy a zabalím do turbana.
Po cca pol hodine dám turban dole a nakoľko ešte nie je úplne, že chladno chladno vlasy si nefúkam. Dajme tomu dva týždne :)
A ráno sa potom teším z krásne lesklých vlasov, brutálneho objemu a hebkej štruktúry, ktorá ide super rozčesať. 

tužidlo John Frieda

Inak keďže ma ten objem fakt mrzel a hneval mám z tejto sady aj tužidlo - John Frieda Perfectly Full Mousse, ale poviem vám pravdu, ak nemáte že mega jemné a krátke vlasy ten šampón a kondicionér si robia robotu, že ho používam, len keď si chcem dopriať trochu viac starostlivosti. Pre krátke alebo jemné vlasy je to však brutálny pomocník - krásne vonia, nelepí vlasy a ten objem je ešte výraznejší. 


Ja John Frieda vnímam ako kadernícku kozmetiku, ale čo ma prekvapilo bolo, že na Notino stál každý výrobok okolo 6€, čo je v zásade cena Loreal šampónov. Ak teda bojujete s objemom ako som bojovala ja, určite vyskúšajte, spoznáte niečo nové a budete sa tešiť.

A čo vy? Poznáte John Frieda? Skúšali ste niečo?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne