streda 13. októbra 2021

Lady in Red


Ako nebudem vám klamať, fakt ma tie rúška ubíjajú. Teraz to bude znieť veľmi nadnesene, ale fakt mám pocit, že som kvôli nim prišla o časť môjho ja. Ako človek, čo desať rokov, denno denne nosil všakovaké rúže a rúže boli naozaj ,,moja vec" je mi strašne ľúto, že som prišla o túto časť môjho ja. To máte ako keby ste milovali tetovania a niekto vám povie, že si ich musíte všetky vymazať do neviem kedy. Jasné, že chápem potrebu rúšok, aj ich viac ako poctivo nosím, ale proste je mi to fakt ľúto a fakt mi chýba táto časť môjho make-upu. Ale dobre, dosť bolo ľutovania. Tešme sa ešte z momentov, kedy sme doma na Teamse a môžeme mať rúž tam, ale sa tešme, kým môžeme ešte chodiť bez rúšok vonku, ktovie dokedy.

No a dovtedy! Joj, joj, joj! Takú vec som našla v Avone, že si zase hovorím, že ten Avon, ten Avon fakt nemá konkurenciu. 


U mňa v zásade platí :) vždy, keď vidím v Avone niečo nové matné na pery alebo nejakú novú vychytávku na obočie musím ju mať! A poviem vám, za tých dvadsať rokov, čo aktívne používam Avon (logicky nie matné rúže :))) sa mi stalo, že by mi niečo nesadlo na prstoch jednej ruky. Šikovní tam sú, čo vám poviem :)

A k veci :) naposledy som našla novinku Lip Paint Hydrating Matte - čo spájalo v sebe všetko, čo mám rada. Matný výrobok, ktorý nevysušuje :) Najviac sa mi páčila farba Lady In Red - čo je prekrásna červená na každý deň na zlepšenie nálady alebo na každú špeciálnu udalosť. 


Lesk je prekrásny! Okrem naozaj nádhernej farby oceňujem jeho šikovný aplikátor, ktorý mi z nejakého dôvodu príde mäkší ako bežné Avon aplikátory. Lesk sa fakt dobre nanáša, viete pekne vytvarovať pery. Čo som sa pri Avon matných leskoch naučila je jedna vec - pery musia byť vždy pred aplikáciou suché, aby lesk vydržal čo najdlhšie. Keď si dáte lesk na suché pery naozaj drží krásne celý deň a má krásny matný finish. Lesk vôbec nepne, ani nemáte pocit, že ho máte na perách. 

Ak si chcete na jeseň urobiť trochu lepšiu náladu a oživiť vaše líčenie niečím červeným, toto je určite ono! Už by ale mohli v Avone prestať vyrábať tie matné veci :))

A čo vy? Je niečo, čo musíte vždy vyskúšať, keď to nejaká značka vydá?


1 komentár:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne