sobota 9. októbra 2021

Raz kofeín, vždy kofeín

 Neviem ako vy, ale ja MILUJEM kofeín vo výrobkoch na oči. Teda nielen tam, logicky aj v káve :D ale ani si nepamätám, kedy som naposledy mala nejaký výrobok na kruhy pod očami, ktorý by nemal v sebe kofeín. Je to podľa mňa neskutočne šikovná zložka, ktorá naozaj robí divy. Pred pár mesiacmi som dostala možnosť otestovať kofeínový krém od značky CALTHA a keďže som od Calthy skúšala predtým mydlo, ktoré bolo fakt super, povedala som si, prečo nie. 

Ako som už spomínala dávnejšie, CALTHA je kvalitná česká značka, ktorá sa snaží prinášať kvalitné výrobky pre deti ale aj dospelých za rozumné ceny. Ak ste náhodou prehliadli moju recenziu na skvostné badiánové mydlo nájdete ju tu:klik - a aj s odstupom času stále tvrdím, že to bolo jedno z najlepších mydiel, aké som kedy mala a určite by som si ho kúpila zase. 


Ale poďme späť na dnešný kofeínový krém. Krém je určený na citlivé očné okolie a jeho úlohou je ukľudniť namáhanú pokožku v okolí očí, uľaviť opuchom a posilniť elasticitu v očnej oblasti. 


Krém má 15 ml a je balený v peknej hnedej krabičke a praktickej strieborno - bielej tube. Oceňujem, že do neho nemusím ísť rukami ale krém má pumpičku. Jedna pumpička bohate stačí na obe oči a ešte vám ostane aj na vrásky okolo úst. Ak máte radi kávovú vôňu prídete si na svoje! Krém neskutočne krásne vonia! Ako káva pomletá s orieškami. Inak ja tu stále hovorím, že krém obsahuje kofeín, ale samozrejme dôležitou zložkou je aj samotná kyselina hyalurónová.



Ja si krém dávam každý večer a naozaj mám pocit, že kruhy pod očami mám minimálne a nikdy som po ňom nemala citlivé oči alebo očné okolie. Ak ste si na očný krém stále ešte nenašli čas odporúčam čím skôr napraviť. Očné okolie je to najcitlivejšie a treba sa o neho starať každý deň. Ja som si tento našla na https://www.krasnakazdyden.cz/, kde nájdete od CALTHA kopec ďalších skvelých výrobkov.

A čo vy? Je očný krém vašou denno-dennou súčasťou?


0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne