streda 10. augusta 2022

Lumene Overnight Cream

 Aj po rokoch stále, Lumene

obal krému Lumene Overnight cream


Je málo výrobkov, na ktoré som sa dala zlákať vďaka Youtube ale Lumene presne patrí do tejto kategórie. U nás som ho nikdy v živote nevidela a popravde ani neviem kde, okrem Notino by som túto značku hľadala. Pravda je však taká, že čoskoro sa dostanem do stavu, kedy budem môcť povedať, že som z ich pleťovky mala takmer všetko a popravde všetko bolo fakt skvelé. Odličovače, séra, krémy - všetko bolo neskutočne kvalitné a naozaj výborné. Výrobky pokožke krásne prospievajú, dodávajú jej čo potrebuje a pokožka je vďaka nim naozaj rozžiarená, hydratovaná a krásna zdravá. 

Lumene Overnight Cream

Dnešný krém som na blogu už aj možno recenzovala, ani popravde neviem, pretože je to moje tretie! Balenie! Kým v zime si užívam na noc oleje a séra v lete sa teším krémom, ktoré sú hydratačné, ošetrujúce ale nie sú ťažké ani mastné. A presne takýto je Lumene Overnight Bright. V skutku skvostný krém, ktorý s pokožkou narobí zázraky a vy nebudete už chcieť na noc žiadny iný. Krém má veľmi príjemnú ľahkú konzistenciu, takže ho stačí veľmi málo a máte natretú celú tvár a ešte vám vyjde aj na krk. Veľmi dobre sa masíruje a nanáša. Zaschne v zásade hneď a ak máte za sebou celý deň na slnku tak si len užijete ako sa pokožka zrazu uvoľní a bude sa cítiť príjemne, ošetrene. 

konzistencia krému Lumene Overnight Cream


Krém obsahuje vitamín A, B3, C, E, kyselinu hyalurónovú a vodu zo špeciálnych minerálnych prameňov. Jeho cieľom je podnietiť rozjasnenie pokožky a nakopnúť počas noci proces obnovy pleti. A podľa mňa je to naozaj pravda, ráno je pokožka krásna, svieža.

Krém má pomerne veľké 50ml balenie a tým, že je pomerne ľahký vydrží veľmi dlho. Cenovo sa pohybuje do 30€ ale dá sa vychytať na Notino v akcii. Za seba na neho naozaj nemám dostatočne dobrých slov - ale nech je vám dôkazom mojej lásky, že je to moje tretie balenie :)
Ak ste ešte neskúšali Lumene je na čase začať :) ochudobňujete sa o parádne výrobky.

A čo vy? Poznáte Lumene? Či počujete prvýkrát?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne