pondelok 5. septembra 2022

Hyaluron Therapy 3D

 Očný pomocník na každý deň

Jedna vec je fascinujúca. Alebo teda určite viac vecí :) ale čo mi napadlo je, že ako človek roky používa výrobky lebo by mal, ale nie preto, že ich potrebuje a potom raz sa to zlomí a zrazu človek používa výrobky preto, lebo reálne musí.

obal očného krému Hyaluron 3D Therapy


To je môj prípad s očnými krémami. Používam ich poctivo od mojej 20-tky, ale preto, lebo ,,časopisy povedali" ale posledné roky reálne vidím rozdiel, či ich použijem alebo nie. Jednak mám zvyčajne väčšie kruhy alebo opuchy pod očami, a jednak ma hlavne fakt pne pokožka. A tak je teda krém pod oči moja poctivá a veľmi pravidelná súčasť mojej pleťovej rutiny. Krémy na oči zvyčajne striedam a keď nemám náladu experimentovať vraciam sa k tým, čo sa mi pred rokmi dobre overili. Ako napríklad tento posledný Dermacol Hyaluron Therapy 3D. Ten je dokonca špeciálny v tom, že je nielen na oči ale aj na pery - kde sa vrásky robia rovnako. 


Krém je z radu Hyaluron v ktorom sú aj odličovače, krémy, či masky. Ja z tohto radu nedám dopustiť na masky pod oči, ktoré sú jedny z najlepších, aké som mala. Rad má pekné zlaté balenie - jedno z najkrajších, čo Dermacol má. 

Krém má 15ml a na Notino stojí okolo desať eur. Môže sa používať aj ráno aj večer, ale mne príde mastnejší a tak mi vyhovuje popravde len na večer. Bála by som sa, že mi ráno nesadne s make-upom ale na večer je úplne parádny. 

očný krém Dermacol Hyaluron 3D Therapy


Krém ošetruje očné okolie a dodáva mu nielen výživu ale aj hydratáciu.  Vďaka tomu, že je v kréme kyselina hyalurónová vyhladzuje jemné linky a vrásky, hydratuje. Ako som spomínala, dá sa používať aj okolo pier, kde rovnako vyhladzuje a hydratuje.Ja som s ním veľmi spokojná, urobí, čo sľubuje a navyše je ľahko dostupný a vydrží veľmi dlho. Ak krémik ešte spojíte aj s masážou tváre s Gua Sha ako to spomínala Lucka na blogu neverím, že výsledky sa nedostavia.

Ak sa vám teda míňa očný krém, toto je naozaj dobrý tip :)

A čo vy a tipy na očné krémy? Čo odporúčate skúsiť?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne