utorok 6. decembra 2022

Ta- daa! Peelingové obrúsky!

 Najlepšia vec v roku 2022!

peelingove obrusky Natura Siberica


Peelingovanie je moja najobľúbenejšia kozmetická činnosť! Mám rada ten pocit, že to staré ide preč a dávam pokožke priestor na regenerovanie a očistu! Je to tak super! A preto sa divím, že peelingové obrúsky som prvýkrát spoznala tento rok a poviem vám jedno, bola to láska na prvé vyskúšanie!
Inak objavenie týchto peelingových obrúskov bolo zasa len a len vďaka mojej Notino prokrastinácii :) Vždy sa tam pozerám čo je nové, čo je v akcii, ukladám si veci do wishlistu a potom testujem nové vychytávky. Odporúčam všetkými desiatimi, lebo potom je veľká šanca, že nájdete také parádne veci ako je toto :)

Je to inak pre mňa aj nejaké znovunájdenie obľúbenosti k značke Natura Siberica, ktorú som párkrát mala ale nemôžem povedať, že ich výrobky by pre mňa boli nejaké extra dobré. Boli OK, ale určite by som sa k nim nevracala a to som mala aj tie z toho najdrahšieho radu. Ale tieto peelingové obrúsky tie sú veru iná káva! K nim sa budem vracať kým ich budú vyrábať.

Na výber majú tri druhy, ale veľmi často sú nedostupné (nedivím sa prečo) takže sa mi podarilo vyskúšať len zelené a fialové. Tie mám doma aj v zásobe a teraz ako píšem tento článok vidím, že sú dostupné aj oranžové takže keď dopíšem, idem rovno objednávať. Moje najobľúbenejšie sú Anti-Ox Wild Blueberry tampóny, ale ak nebudú vôbec nesmúťťe a berte, ktoré sú. Tampóniky prečisťujú pokožku, následkom čoho je potom rozjasnená a vyhladená. Ja osobne ich používam dvoma spôsobmi - buď si s nimi dočistím pokožku po nejakom extrémne ťažkom make-upe, alebo po dni kedy mám pocit, že moja pokožka dala zabrať, alebo ich používam ako takú peeligovú kúru, že si ich nechám pôsobiť aj hodinu. 

Inak pokožka (moja je citlivá) po nich nepne, neštípe ani nie je nijako podráždená. Je však reálne rozjasnená a hebká. Takže vidíte výsledok ale bež žiadneho zaťaženia. 

peelingove obrusky na rozjasnenie

Nakoľko je to však stále peeling - je potrebné vyhnúť sa očiam a logicky otestovať najprv na krátkom čase. Čo sa týka samotných tampónov sú to obrovské tampóny, ktoré sú navlhčené peelingovou látkou. Aj tampón sám o sebe je jemne drsnejší, ale princíp mechaniky nie je na drsnom tampóne ale na tej vodičke. 

Tampón môžete použiť z oboch strán a sú dobre strážené plastovou nádobkou. Ja som prvé balenie doma zapatrošila a našla po pol roku a boli rovnako vlhké ako predtým. Z toho mám obrovskú radosť, nie je nič horšie, ako zlé tesnenia na obaloch, kvôli ktorým musíte vyhodiť produkt. To teda nie je tento prípad.
ukazka peelingovych obruskov Siberica

Sú proste fakt úžasné. Kvalitné, prečisťujúce, ale vôbec nedráždia. Ja som sa teda zaľúbila :)

A čo vy? Používate peelingové tampóny?

1 komentár:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne