streda 14. decembra 2022

Zimné odličovače

 Dvojfázové odličovače Bielenda

Bielenda dvojfazove odlicovace


Bielenda bola svojho času jedna z mojich najobľúbenejších značiek. Mala (má) výbornú telovú kozmetiku a ich peelingy a telové maslá sú stále jedny z najlepších, čo som kedy mala. Potom odišla zo slovenska a mne ostali len oči pre plač, resp. ostalo mi len prosiť manžela, aby mi ju nosil zo služobiek. A ako prešiel z roka na rok všimla som si, že Bielenda sa zrazu objavila na Notino. A to bolo radosti! A v zásade, odkedy som ju tam objavila, ešte nikdy sa nestalo, že by som nemala doma ich odličovače očí. Sú fakt lacné (hlavne v pomere k iným značkám na trhu) a neskutočne dobré. A tak som si povedala, že stačilo darčekových balíčkoch a poďme si povedať, čo by ste si mali prihodiť do najbližšej objednávky aby ste jednak ušetrili a jednak aby ste objavili, čo je fakt super. 

Bielenda odlicovac pre citlive oci


Odličovač, ktorý mám doma naozaj, že doslova stále je Bielenda Pure Skin Expert Moisturizing. Je to dvojfázový odličovač, ktorý odličuje klasický ako aj vodeodolný make-up a okrem toho vyživuje mihalnice a pokožku. Funguje na klasickom princípe dvojfázových odličovačov - pretrepete, nalejete na tampónik a je to. Čo je ňom oceňujem je naozaj výborná sila s ktorou odličuje bez toho, aby podráždil mihalnice alebo oči. 

Bielenda avokadovy odlicovac

Pred mesiacom som si kúpila verziu s Avokádom a nepamätám si, či som ju predtým mala, alebo nie, ale výsledok je taký, že som si túto verziu obľúbila hádam ešte viac ako tú klasickú modrú. Príde mi o čosi mastnejšia a šetrnejšia. Obsahuje avokádový aj kokosový olej a je to naozaj cítiť. 

Keď som pozerala, či ich na Notino ešte majú, všimla som si, že existuje aj ružová verzia. Tú som neskúšala a budem rada, ak ste ju náhodou skúšali, ak dáte vedieť, či za to stojí. A keď sa vám bude chcieť dať mi tipy na nákup minule som videla na Luckinom blogu článok o Gua Sha, odporúčate? Mám si vypýtať od Ježiška?

A čo vy a Bielenda? Máte ju radi?

1 komentár:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne