streda 1. februára 2023

Keď už ste si mysleli, že Nobea nebude :)

 Nobea laky na nechty

Včera som hovorila môjmu mužovi, že podľa mňa si v Notino musia myslieť, že som úplne mimo, pretože počet mojich januárových objednávok podľa mňa prešvihol nejakú úroveň normálnosti. Ale tak to je, keď si všimnete, že vaše obľúbené rúže, lesky, laky, ceruzky išli do obrovských zliav. Pred Vianocami som písala recenziu na Nobea lesky a odvtedy som si objednala v zásade takmer, všetko, čo na Notino majú - make-up, rúže, ceruzky na oči, ceruzky na obočie, korektor a laky na nechty a všetko postupne testujem. Čo vám napíšem rovno - lebo to už mám otestované poriadne - absolútne odporúčam ich ceruzky na obočie, ktoré sú fenomenálne a laky na nechty. Lakom sa budem dnes venovať viac, tak ešte trochu napíšem k tým ceruzkám, nech máte prehľad. Na výber sú dve - medium brown a dark brown a osobne si myslím, že ak nemáte čierne vlasy bude vám stačiť medium brown, už tá je dosť tmavá. Je to klasická vysúvacia ceruzka, ktorá má vynikajúcu konzistenciu a voskový finish, takže obočie drží veľmi dobre pokope. Ceruzka krásne dokreslí a dotvaruje obočie a to vyzerá krásne celý deň. Naozaj vynikajúci výrobok. 

Ale poďme k lakom :)

Nobea laky na nechty

Nobea gel like laky na nechty

Nobea dlhotrvajuce laky na nechty

Nobea Day-to-Day laky pre mňa neboli až taká novinka ako ceruzky, či lesky pretože dva laky som doma mala už niekoľko rokov a boli to moji najväčší obľúbenci. Mali skvelé krytie, prekrásne farby, veľmi dlhú výdrž a dobré ceny. Tie ceny :) počas vianočných sviatkov som vychytala akciu, kedy všetky laky stáli pod euro takže som si urobila parádne zásoby. A bol to skvelý krok, tie laky sú také dobré, že by som za nich kľudne dala aj podstatne viac peňazí. Majú výborný aplikátor s ktorým sa lak nanáša jedna radosť a ak si ho dáte poctivo s podlakom a nadlakom mne vydrží s prehľadom týždeň a to robím doma veľa domácich prác, čiže lak dostáva zabrať. Nadlak používam inak tiež z Nobea a teraz mi napadlo, že ten si vlastne kupujem už roky. 


Nobea gelovy lak na nechty

Nobea lak na nechty

Nobea tmavy lak na nechty

Za mňa sú to naozaj jedny z najlepších lakov na tomto trhu a aj keď ich už nezoženiete za tie vianočné ceny určite stoja za to. Nobea ma čoraz viac prekvapuje a reálne každý jeden výrobok, ktorý si kúpim je úplne peckový. Ešte mi ostáva otestovať rúže, klasickú ceruzku, make-up a korektor ale určite vám dám všetko vedieť.

A čo vy a Nobea? Je tu nejaký fanúšik?

2 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne