streda 22. februára 2023

Monoi de Tahiti

 Prekvapivo najlepší výrobok pre 2023 (zatiaľ :)

Yves Rocher Monoi edicia

Kozmetické darčekové sady sú podľa mňa vždy veľký oriešok. Teda aspoň tie pre mňa :) a presne si pamätám, ako som minulý rok dostala sadu od Yves Rocher v ktorej bol sprchový gél a dva telové oleje. Ak sledujete môj blog asi viete, že Yves Rocher nie je úplne moja najobľúbenejšia značka a preto som pocitovo dala darček bokom. Vyzeral síce super, ale doma mám veľa super vecí :) takže proste nejak neprišlo na rad na tieto výrobky. Pred pár týždňami som hľadala doma nejaký telový olej a našla som práve Yves Rocher Monoi de Tahiti a priznám sa, skoro som odpadla. Ako človek čo MILUJE telové oleje a má ich teda odskúšaných naozaj veľa s rukou na srdci vám napíšem, že toto je ten najlepší telový olej, aký som kedy mala. Na Nuxe môžete rovno zabudnúť, toto je reálne dychberúco úžasné. Prečo?

Yves Rocher suchy telovy olej

Olej má neskutočne krásnu a výraznú vôňu - ktorá ale nemusí každému sedieť. Určite by som ho išla ovoňať predtým, ako si ho kúpite, bola by škoda, keby ste mali doma niečo, čo vám nesedí. Podľa Notina stránky je to vôňa kvetiny Tiaré - čo vám asi veľa nepovie. Mne to vonia inak veľmi podobne ako Nuxe oleje. Je tam mix vanilky, kokosu a osobne aj keď tam nie je nikde napísaný ja tam cítim aj jazmín. Olej má vynkajúcu konzistenciu - netečie po rukách a veľmi dobre sa nanáša. Stačí ho úplne máličko a pekne ho rozotriete po celom tele. Olej neskutočne dobre hydratuje, premastí ale pozor! Nezamastí! Ale tá vôňa! Olej vám prevonia celé telo, celé pyžamo, celé periny. Je to prekrásna vôňa do ktorej sa budete ukladať a s ktorou budete ráno vstávať. Zaľúbená som :)

Yves Rocher sprchovy gel

Potom, čo som si takto obľúbila olej som si spomenula, že mám vlastne aj sprchový gél, takže som vybrala aj ten a zase - obrovské prekvapenia! Je to asi jeden z najvoňavejších sprchových gélov, aké som kedy mala a keby som si potom nedala na seba olej, už len ten sprchový gél by stačil na to, aby som mala prevoňané celé telo a asi aj pyžamo. 

Ak máte radi tieto letné, slnečné, dovolenkové vône absolútne odporúčam. A to opakujem, Yves Rocher naozaj nie je moja obľúbená značka, ale tým, že ho majú na Notino sa viem pekne vyhnúť predajniam :) a ešte aj ušetriť. Pri mojej ďalšej objednávke na Notino rovno opäť objednávam, nech ma už toto duo rovno sprevádza až do leta.

A čo vy? Máte radi telové oleje? Ktoré odporúčate?

2 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne