utorok 7. marca 2023

3x Giorgio Armani

 Sto rokov nič a potom rovno trikrát

Armani parfumy

So značkou Armani mám taký love and hate relationship. Mala som od nich dva obľúbené parfémy, ktoré prestali vyrábať tak sa logicky hnevám, ale zároveň si myslím, že je to jedna zo značiek, ktorá robí naozaj kvalitné výrobky, takže ju mám aj napriek tomu fakt rada. Za posledných desať rokov vydali viacero naozaj dobrých a povedzme si pravdu, ikonických vôní, ale neviem, čím to je, ja som si k nim nejako nenašla cestu. 

Armani oblubene parfumy

Aj som všetky skúšala, aj krásne voňali, ale nikdy som si povedala také to WOW musím mať, kupujem. Až prišli tieto Vianoce a ja som na Notino nechala hádam pol svojej výplaty a keďže sa snažím nakupovať podľa ich akcií tak som vychytala fakt neskutočné množstvo parádnych vzoriek. A to nie sú len vzorky, že malá violka, ktorá síce poteší ale vydrží vám jeden deň - ja som vychytala veľké 15ml balenia, ktoré vám reálne vydržia dlho a viete si tak ľahko vytvoriť názor na to, čo vám sedí a čo nie. 

obal parfému Armani Acqua di Gioia

Mala som to šťastie, že som dostala parádnu trojicu - Armani Sí, Acqua di Gioia a My Way. Už dlšiu dobu som lamentovala medzi objednaním Sí alebo My Way a poviem vám jedno, po poriadnom vyskúšaní už mám jednu z nich na poličke :) hádajte, ktorú :) A to som vám chcela vlastne povedať dnes, že naozaj vždy odporúčam pozrieť si sekciu darčeky a akcie, pretože tam vždy nájdete na čo je na Notino poštovné zdarma, k čomu sa dávajú vzorky alebo darčeky, alebo na čo viete dostať v košíku dodatočnú zľavu. Ja tým vždy nákupy začínam, pretože niekedy mi je fakt jedno či si vezmem sprchový gél taký alebo onaký, ale ak stoja rovnako, ale jeden mi dá k nákupu darček, rada sa nechám zlákať na dobrý marketing :) A toto sa vlastne Notinu oplatilo aj teraz :) dostala som k vianočnému nákupu vzorky a v konečnom dôsledku som si potom jeden parfém kúpila vo veľkej veľkosti. 

obal parfému Armani My Way

Rovno vám poviem, že som si nekúpila Acqua di Gioia a nie preto, že by sa mi ten parfém nepáčil, skôr preto, že mám pocit, že ľahších a sviežejších parfémov mám teraz dosť a ďalší ľahší si kúpim až po lete, keď domíňam nejaké, čo už mám doma. Ak parfém nepoznáte a máte radi citrusové vône určite neskutočne odporúčam ovoňať. Je to prekrásny mix citrusov, jazmínu a cédrového dreva, ktorý však vydrží neskutočne dlho. Tak teda možno o rok :)

obal parfému Armani Si



A čo vy? Čo bol váš posledný parfémový úlovok? 

1 komentár:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne