streda 29. marca 2023

Nivea Derma Skin Clear

 Nivea, ktorá predčila všetky očakávania


Rovno začnem s prvou a najdôležitejšou vetou - už dlho som nemala tak kvalitné drogériové výrobky ako sú tieto. Keby ste dali tieto výrobky do bielych krabičiek a mali by ste sa vyjadriť, či sú to lekárenské výrobky alebo drogériové určite by ste sa na základe ich výsledkov bez zaváhania povedali, že sú to lekárenské výrobky. Kvalita a výsledky hovoria za všetko a ja len hovorím klobúk dole Nivea. A odporúčam veľmi dobre uložiť si tento príspevok najmä na blížiace sa leto, kedy sa budeme všetci lesknúť a mastiť potom :) Bohužiaľ. 


Derma Skin Clear je nový rad od Nivea, ktorý by mal poznať každý kto bojuje s mastnou pleťou a nedokonalosťami. Obsahuje pleťový gél, peeling, nočný exfoliátor a čistiacu pleťovú vodu. 

Ak by som vám mala poradiť jeden výrobok, ktorý je úplne najsam bol by to určite nočný exfoliátor, ktorý absolútne predčil moje očakávania. Cieľom nočného exfoliátora je dočistiť, skrášliť pokožku počas noci, kedy sťahuje póry a čistí pokožku. Tri veci napíšem rovno na začiatok:
1, vždy si predtým poriadne a dokonalo prečistite pokožku
2, pripravte sa na to, že ak máte citlivejšiu pokožku môže trochu štípať
3, obsahuje AHA kyseliny takže dajte si potom cez deň pozor na to, aby ste potom použili SPF

Krém sa nanáša na noc na vyčistenú pokožku v tenkej vrstve. Netreba ho umývať, snaží si užívať pôsobenie a tešiť sa na prvé výsledky po siedmich dňoch. Okrem toho, keď som bola pred 20 rokmi v nemocnici s akné som ešte s ničím na doma nevidela také výsledky. Póry sú menšie už po týždni, pokožka je krásne zjednotená, rozžiarená, nedokonalosti miznú. Naozaj najlepší výrobok, tlieskam. 


Ale treba povedať, že všetky tie výrobky sú naozaj super, len ten exfoliátor je proste extra, niečo, čo som ešte nezažila a tie výsledky sú jednoducho dychberúce. 

Ja osobne pleťové peeligy milujem a peelingy od Nivea sú vždy súčasťou mojej kúpeľňovej poličky. Doteraz som roky používala ryžový s aloe vera (výborný) a teraz som prešla na Derma Skin Clear s kyselinou salycilovou. Peeling čistí naozaj veľmi pekne a šetrne a čo oceňujem najviac je to, že nevysušuje pokožku. Má veľmi príjemné jemné čiastočky, ktoré pokožku nedráždia. Príde mi, že pokožku krásne rozžiari a hlavne, fakt ju nechá krásne hebkú.


Ďalšie dve veci vyslovene odporúčam každému, kto používa Biodermu Sebium, pretože tieto dva výrobky sú omnoho lepšie a omnoho lacnejšie. Čistiaca pleťová voda hydratuje, prečisťuje, zmenšuje póry. Ja ju používam každý večer na odlíčenie (okrem očí) a som nadšená. Pri celkovom používaní celej tejto série sú výsledky neskutočne viditeľné už po týždni a vás čaká ráno len pekná rozžiarená pokožka. Najdôležitejší benefit, ktorý tento produkt má je, že pokožku čistí a hlavne nevysušuje. 



A posledná čerešnička na torte je čistiaci gél. Tie používam od Nivea tiež roky a neviem si ich vynachváliť. Tento mi príde dokonalý na jar a leto a hlavne, ak bojujete s nedokonalosťami. Praktické pumpičkové balenie vám uľahčí dávkovanie a gél krásne dočistí pokožku a opäť nevysuší. Používam ho večer a ráno. Ráno pleť krásne zbaví nečistôt a pripraví nanášanie denného krému a následne make-upu. 


Týždeň je ten čas, za ktorý uvidíte výsledky a môžete sa tešiť. Ak aj s nedokonalosťami nebojujete určite odporúčam aspoň čistiaci gél a peeling, pretože v lete potrebuje pomôcť aj neproblematická pokožka. 

A čo vy? Skúšali ste tieto novinky?

1 komentár:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne