streda 10. mája 2023

Notino nákupy

Moja posledná Notino objednávka 


Kde sú tie časy, kedy nákupy na
Notino znamenali len nákup parfémov. Z Notina sa za posledné roky stalo miesto, kde zoženiete všetko, čo potrebuje vaša kúpeľňa. Od luxusných parfémov, po vitamínové doplnky a samozrejme make-up. Moje objednávky sú vždy mix rôznych vecí a tým, že mám kamennú predajňu 15 minút peši od domu, nakupujem tam nielen parfémy ale aj veci bežnej spotreby, ktoré tam majú reálne za najlepšie ceny. Dlho som vám neukázala ako moja bežná objednávka vyzerá a tak som si povedala, že dnes vám ukážem taký mix príspevok, kde uvidíte čo som si naposledy objednala.

Notino objednavka


 Kým sa dostanem k fakt dobrej dekoratívke len hneď poviem, že kefky patria mojej dcére 😊 máme doma aktuálne medzi inými aj mimoňské obdobie a keď som videla Colgate Mimoňské kefky vedela som, že ich proste musím zobrať. Najčastejšie síce kupujeme Curaprox, pretože ich odporúča aj Améliina zubárka, ale raz za čas je podľa mňa dobré urobiť zmenu a potešiť sa niečím, čo prinesie radosť.


obal Mimonskych zubnych kefiek


 

A poďme na tú kozmetiku. Dva výrobky – Revolution HD Super Matte púder používam už roky a je to moje asi 6 balenie. O ňom vám nejdem písať už nič iné ako v pomere cena- kvalita je to proste super výrobok, ktorý vrelo odporúčam. Ja si ho vždy kupujem v transparentnej farbe a sedí mi na 100%. Druhý výrobok, ktorý tu nejdem veľmi rozpisovať, lebo je to stará dobrá klasika je Loreal Mega Volume Collagene 24 riasenka. Viackrát som na blogu spomínala, že pri riasenkách idem jedeným scenárom – vyfiltrujem si Loreal riasenky a dám zoradiť od najlacnejšej. Loreal má podľa mňa úplne všetky riasenky úžasné a mne sedia, takže reálne kupuje tú, ktorá je aktuálne v akcii. Teraz bola v akcii táto a som veľmi spokojná. Riasy mám čierne, oddelené a až po vesmír.


Rimmel ceruzka na oci


 Ale poďme k tým novinkám 😊 po dlhej som experimentovala a objednala som si prvýkrát dve veci, čo som nikdy nemala. Hnedú ceruzku na oči a tenkú ceruzku na obočie. Dlho som hľadala nejakú bronzovú hnedú ceruzku a boli by ste prekvapené, ale nie je ich toľko na výber. Po dlhšom hľadaní som našla Rimmel Scandal eyes v odtieni 003 brown, ale neviem, či som mala zatmenie, keď som si ju objednávala, ale úplne som odignorovala recenzie – čo sa mi fakt nikdy nestáva. Ceruzku som si objednala a bola som zvedavá aká bude a o to väčšie prekvapenie som zažila, keď mi došla. Je to jedna z najlepších, ak aj nie najlepšia ceruzka akú som kedy mala. Má prekrásnu metalickú bronzovú farbu, je neskutočne mäkká a super sa nanáša. A čo je na tom všetkom najlepšie je, že ceruzka drží celý deň a ani sa nepohne. Začala som ju dokonca odvážne používať aj na horné viečko ako linku a tlieskam. Vydrží krásne, neotláča sa a vyzerá nádherne. Prekvapivé však je, že recenzie nemala vôbec dobré a môj názor je úplne opačný tomu, čo som čítala na webe. Ja som bola z ceruzky tak nadšená, že som ju dala vyskúšať aj mamine a tá si ju išla rovno kúpiť. Za mňa je to naozaj objav storočia a som neskutočne spokojná.





 

Pri druhej ceruzke som recenzie naopak čítala a tie ma presvedčili, nech si ju kúpim. Ide o Maybelline XPRESS BROW v odtieni Medium Brown. Hľadala som nejakú alternatívu za Nobea ceruzku na obočie, ktorá je aktuálne nedostupná, ale stále podľa mňa najlepšia na trhu. Z recenzií a v pomere cena kvalita mi táto ceruzka prišla najlepšia a tak som išla do risku, že skúsim. A výsledok? Internet neklamal a je to fakt vynikajúca ceruzka. Farba medium brown je presne na moje obočie. Ceruzka je tenulinká, takže sa výborne nanáša a viete s ňou nakresliť či vykresliť obočie podľa potreby. Oproti Nobea mi chýba akoby vosková textúra, ale človek nemôže mať všetko 😊 ak Nobeu nedoskladnia, tak si túto určite objednám zase.




 

A čo vy? Ako vyzerala vaša posledná kozmetická objednávka?

 


1 komentár:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne