nedeľa 17. februára 2013

F&F kozmetika

 Vedeli ste, že F&F má kozmetiku? Ja som to vedela, ale nikdy bližšie neriešila, pretože ceny pre mňa neznámej a mierne pofidernej značky boli pomerne vysoké na to, aby som čo i len dačo skúšala. Keď som však bola pred cca 3 týždňami v Tescu a videla, že všetka F&F kozmetika je v 70 % zľave, už som sa veru neudržala. Odchádzala som s plnou taškou a tak Vám postupne začnem ukazovať produkty, ktoré som si nakúpila a napíšem Vám, ktoré sa oplatia a ktoré nie. Dnes začnem dvoma naj a to rozjasňovačom a púdrom, ktoré mám dostatočne otestované a tak Vám môžem priniesť svoj názor.
Oba produkty stály v 70% zľave tuším 2,8 eura (každý 2,8) čo je super cena za púder ako aj rozjasňovač. Púder je produkt, u ktorého mám neustálu paranoju, že sa mi rýchlo míňa a ak nemám doma nejaký v zásobe cítim sa nesvoja a rozjasňovač je moja najnovšia úchylka.
 F&F púder má pomerne basic za to podľa mňa veľmi pekné balenie. Obyčajný čierny plastový obal s nápisom F&F face, v sebe ukrýva púder zo zrkadlom a púdrovou hubkou. Púder mám v odtieni light, čo je najsvetlejšia aká bola a mne ako bledulke plne vyhovujúca farba, ktorá však na pleti farebne nepôsobí. Púder mi čo sa farby týka pripomína skôr bezfarebné púdre,ktoré fixujú a zmatňujú. Čo oceňujem, je jeho zatváranie, viac sa mi páči takéto ako to akoby šrobovacie (čo má Stay matte alebo Puff od MF), pretože aspoň nestrácam v rannom zhone po izbe uzáver.
Púder nanášam štetcom, hubka mi príde nekvalitná a mám pocit, že na seba zbytočne naberá príliš veľa farby. Štetcom ho nanesiete veľmi pekne rovnomerne po celej tváry a vyčarí Vám krásny ucelený výzor.
Čo sa týka jeho výdrže povedala by som, že po 7 hodinách je ho treba prepudrovať,ale na druhú stranu potom nijako neupchá make-up, len ho opätovne zmatní a zafixuje.
Čo sa týka môjho hodnotenia za 2,8 som si ho dnes kúpila už aj do zásoby. Super cena za púder vyššej drogérkovej kvality, mne osobne vyhovuje aj ako púder a ešte viac balením.




 Z druhého výrobku som unesená ešte viac, pretože zohnať lacné rozjasňovače predsa len nie je úplná malina. F&F mali na výber dokonca dva - tento čo som si vybrala ja v šrobovacom tégliku a potom bol druhý ten mal balenie ako make-up pričom navrchu bola pumpička s ktorou sa dal ľahko nanášať. Super boli oba, ale tento sa mi páčil viac. Ten druhý mi prišiel pomerne mazlavý a až príliš výrazný. Vyberanie rozjasňovača či už prstom alebo štetcom mi príde praktickejšie. Opäť sa mi veľmi (asi aj ešte viac) páči aj balenie rozjasňovača, ktorý je v male matno sklenenej flaštičke. Rozjasňovač sa inak volá Galaxy Glow a má 11ml, čo je balenie postačujúce asi, aspoň na 5 rokov :) Má ružovo zlatý shimmer, ktorý je podľa mňa celkom pekne vidieť na fotke a naozaj neskutočne krásne rozjasní pleť.
Bež pochybovania Vám môžem s kľudným srdcom napísať, že vyzerá a aplikuje sa omnoho krajšie ako môj MAC rozjasňovač.
Za 2,8 a vlastne aj za pôvodnú cenu ho určite odporúčam. Na Slovensku totiž podľa mňa vyrába pekné a lacné rozjasňovače minimum firiem a preto, ak nejaký pekný (a tento ešte aj lacný) nájdete určite netreba váhať.



S oboma výrobkami som neskutočne spokojná, dnes som bola v Tescu na Kamennom a stále tam majú zo všetkého kopec kusov, čiže ak Vás niečo zaujalo, určite sa choďte pozrieť na prázdno ale odtiaľ neodídete.
Tak, dnes ste sa dozvedeli o super rozjasňovači a púdry a čoskoro sa dozviete o tieňoch a ceruzkách :)A nezabudnite si pekné líčenie zladiť s nejakým pekným topíkom, napríklad z http://www.bonprixshop.eu/kategoria/371/bluzky-tricka/

A čo Vy? Používate rozjasňovače? Ak áno, aké značky? Skúšali ste F&F kozmetiku?

21 komentárov:

  1. hehe, sranda je, že ja keď som si vyberala medzi rozjasňovačmi, tak som vzala práve ten druhý, lebo TENTO bol príliš výrazný. inak, to druhé je vlastne rozjasňujúca báza pod makeup a mne nepripadá mazľavá. nájdeš to aj kdesi na mojom blogu s recenziou. ale teraz keď pozerám, začína sa mi páčiť aj tento rozjasňovač a popravde, žiaden nemám, tak žeby?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) 100ľudí 100 chutí :) úplne to platí :)určite sa na recenziu pozriem, keď bude super ešte nie je neskoro dokúpiť si aj tu druhú :))

      Odstrániť
  2. Kozmetiku v Tescu majú v ktorým mestách, nevieš? Lebo čo som bola v dvoch Tesco Extra (tak sa to volá?) Tak tam nemali nič, len jeden vybrakovaný stojan essence :D
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa to skôr musí byť také, že Hyper Tesco, ale popravde u nás som ju videla len na Kamennom námestí a to je Tesco My :)

      Odstrániť
  3. Popravdě jsem vůbec nevěděla, že F&F dělá i kosmetiku a to do Tesca občas chodím. Děkuji tedy za typy, ráda vyzkouším něco nového :) I když rozjasňovače většinou nepoužívám. Měj se hezky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) podľa mňa tú kozmetiku si nevšimlo veľa ľudí:) možno ťa z ďalšej dívky recenzií zaujme niečo viac:)

      Odstrániť
  4. Vypadá to super, s těmi rozjasňovači máš pravdu, sehnat dobrý je kumšt. Jakmile ho v Tescu uvidím určitě o vyzkouším :) super článek

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja o tejto kozmetike viem,no raz som ju zháňala v Tescu v NR a nikde som ju tam nevidela...Ale každopádne ma ich kozmetika celkom zaujala.Baby ju však kritizujú že je pomerne drahá a vždy si kúpia niečo skôr v zľave.Ja by som asi urobila to isté.Tiež som zaťažená na rozjasňovače a tento sa mi veľmi páči.Aj púder by som skúsila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne, pôvodné ceny boli naozaj veľmi vysoké,ale teraz sa to oplatí :)

      Odstrániť
  6. Bohužel v našem Tescu v oddělení F&F kosmetiku nemají.Jinak bych určitě něco vyzkoušela.Taky se mi moc líbí ten jednoduchý a elegantní design výrobků.Rozjasňovač používám od Essence, ale ten je spíš takový do bronzova, což je fajn, ale uvítala bych ještě jeden v podobném odstínu, který máš ty.Už se těším na další recenze!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja som zvažovala ten Essence alebo nebola som si istá, či áno,alebo nie. Každopádne teraz najbližšie by mal byť v akcii tak potom si ho asi tiež kúpim :)

      Odstrániť
  7. Teda musím říct, že jsem netušila, že F&F mají kosmetiku, design výrobků mají pěkný :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. F&F kozmetiku som nikdy neskúšala a naozaj by ma nenapadlo, že môže byť dobrá. takže asi najbližšie vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento rozjasňovač jsem si taky koupila, přesto, že jsem nejdřív měla v košíku ten druhý s pumpičkou (i když možná se pro něj ještě taky vrátím :D ). Je výborný a jsem fakt ráda, že jsem si ho pořídila, je nádherný :) Jinak rozjasňovače jsou poslední dobou taky moje velká úchylka :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Would you like to help peοple regain tantric massage is ρеrformed in
    а "romanticist" or internal waу.
    Tοrsion relaxеs muscles and extends good stгokеs multiple timeѕ ρeг ԁay and that yοu'll see improvement in less than 2 weeks, even for the truly bad ones. While tantric massage therapy feels physically or help you manage it wagerer and that is why it is significant to have a good therapist.

    my weblog sensual massage

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahojte, dnes som si ten rozjasňovač kúpila a vyskúšala som ho no a po asi 20 min ma začali strašne páliť miesta na tvári, kam som si ho natrela, rýchlo som sa odlíčila a začala som googliť recenzie. Ešte nikdy som na kozmetiku alergickú reakciu nemala, tak neviem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je naozaj sila, ja ho používam odvtedy stále a som neskutočne spokojná. Kúpili si ho aj kamošky a tiež si ho nevedia vynachváliť. Takže ma to naozaj mrzí aj za teba :(( hlavne ho určite prestaň používať aby si nemusela ísť ku kožnej :(

      Odstrániť
  12. ja som si kupila rozjasnovaci puder, mimochodom moj prvy, v prahe v sephore a je to uplny prepadak, uz som ho u seba ohovorila:) inak s rozjasnovacmi skusenosti nemam a s F&F kozmetikou tiez nie, aj ked ju na kamennom vidavam, no nikdy som sa nepristavila

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ja som tento púder od F&F držala v rukách niekedy pred Vianocami, boli nejaké výpredaje:P a už už som si ho išla kúpiť, ale odradil ma práve ten odtieň,ale keď píšeš, že je skôr bezfarebný tak ho určite vyskúšam :) http://dawnielicious.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť